Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Problem z d5000

Domyślnie

I jeszcze pocieszenie dla kolegi. Przeważnie duże sieci potrafią wymusić szybszą obsługę ze strony serwisu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ Zobacz posta
    I jeszcze pocieszenie dla kolegi. Przeważnie duże sieci potrafią wymusić szybszą obsługę ze strony serwisu.
    ale to chyba nie na serwisie nikona, no chyba że atomówką
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Okej, dobrze Dziękuję Ci serdecznie Erie ;**

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ Zobacz posta
    i ten... dla koleżanki*
    dzięki serdeczne ;**

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NastyIdea Zobacz posta
    i ten... dla koleżanki*
    dzięki serdeczne ;**
    Przepraszam

Domyślnie

Teraz tak sobie leży i niezależnie od tego czy jest na ON czy OFF miga sobie ta swoją zieloną diodką... I zniknęły z wizjera linie i punkty ostrości, które wcześniej były widoczne... on biedaczek daje jeszcze oznaki życia...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NastyIdea Zobacz posta
    Teraz tak sobie leży i niezależnie od tego czy jest na ON czy OFF miga sobie ta swoją zieloną diodką... I zniknęły z wizjera linie i punkty ostrości, które wcześniej były widoczne... on biedaczek daje jeszcze oznaki życia...
    Będzie "żył" Serwis faktycznie początkowo usuwał usterkę kilka tygodni, teraz trwa to dużo krócej. Sporo na ten temat było już wątków na forum.
    Tak z czystej ciekawości... ile zdjęć zrobiłaś swoim D5000 zanim uległ awarii? Pytam, ponieważ też posiadam aparat z wadliwej serii. Wykonał 5,5 tys zdjęć i ma się świetnie jak dotąd

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Hmmm... ok 8-9 tys udało mi się zrobić... I byłam naprawdę zadowolona.

Domyślnie

Z reguły usterka pojawiała się dość szybko, czas pokaże czy mój mi nie zrobi przykrej niespodzianki. Na szczęście serwis usuwa tą usterkę gratis nawet po upływie okresu gwarancyjnego.
    Co do samego aparatu też jestem bardzo zadowolony, nie mogę złego słowa napisać bo sprawuje się doskonale.

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź
    Surfingujące buty.

Domyślnie

to ja jako totalpoczatkujacy podlacze sie do watku -- otoz -- jak uzywacie VR w d5000?wyłączacie przed wylaczeniem aparatu??czy zostawiacie na amen w pozycji on?

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów