Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 48

Wątek: Nikon F4

Domyślnie

Mam coś takiego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nikonem Zobacz posta
    A proszę bardzo bardzo http://www.photoblog.pl/nikonem Zdjęcia pochodzą Z Bieszczad i Tatr.
    niektóre zdjęcia bardzo fajne, np. lisek albo kaczuszka - ciekawe ile godzin zajmie taka konwersja w PS-ie albo innym LR.
    czym skanowałeś?

jeśli chodzi o czerwone światło, to najprawdopodobniej masz sparciałą gąbkę od docisku tylnej ścianki. miałem takie coś w minolcie XG1.
    Ostatnio edytowane przez galu44 ; 29-09-2009 o 16:21
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Oszczędny w słowach Awatar grzesiok
    Miasto
    Kłodzko/Wrocław

Domyślnie

o to rad jestem niezmiernie a byłaby szansa na dostanie od Ciebei tej instrukcji?

Domyślnie

Galu44: dzięki za dobre słowo filmy oddałem do wywołania i poprosiłem o wrzucenie na cd. Jeśli chodzi o czerwone światło- pozostałe zdjęcia były O.K. wszystkie robiłem jednego dnia. Naturalnie nie wierzę w prawosławne duszki ale...

grzesiok: instrukcję mam skserowaną w bardzo małym formacie i kiepskiej jakości. Instrukcja była tłumaczona przez kogoś i skopiowana. Jeśli bardzo Ci zależy pomyślę jak to skopiować, przerzucić na coś i Ci wyślę.

Domyślnie

Witam!
    Konsekwentnie zapytam sympatycznych kolegów (o koleżankach tutaj nie słyszałem- z góry przepraszam za ew. ignorancję!) o szkiełko, mianowicie zoom szerokokątny. Chętnie kupię i już!
    Nikon F4 + D90, troszkę szkieł, odrobina zapału moja praca - mycie posadzek przemysłowych

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Witam!
    Konsekwentnie zapytam sympatycznych kolegów (o koleżankach tutaj nie słyszałem- z góry przepraszam za ew. ignorancję!) o szkiełko, mianowicie zoom szerokokątny. Chętnie kupię i już!
    to nie ten dział na takie ogłoszenia! poza tym wszyscy juz przeczytali i po co to powtarzac?

Domyślnie

nikonem jeśli szukasz szerokości radzę zainteresować się Tamronem 20-40/2.7-3.5 mało znane szkiełko a do analoga doskonałe.Używam z F90x
    Tu masz linki do opinii o tym szkle:
    http://www.optyczne.pl/index.html?pr...29&typ=0&moc=0
    http://foto.recenzja.pl/Tamron_20_40..._(IF)-rec-298/
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Albo AF COSINA 19-35/3.5-4.5 jest to wersja z "D" choć na obudowie nie jest napisane.
    Posiada pierścień przysłon na obiektywie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 1968 Zobacz posta
    Albo AF COSINA 19-35/3.5-4.5 jest to wersja z "D" choć na obudowie nie jest napisane.
    Posiada pierścień przysłon na obiektywie.
    Rozważałem ten obiektyw, występuję też pod nazwami: Cosina/Soligor/Vivitar ale jednak Tamron to o lata świetlne lepsze szkło. Za tą Cosiną przemawia tylko cena
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Witam!
    Poszukuję obiektywu szerokokątnego do mojego F4, chętnie kupię używany, najlepiej zoom Ktoś może mi pomóc?
    Z tańszych szkieł polecam to:
    Sigma 12-24/4,5-5,5
    Nikkor 18-35/3,5-4,5
    Tamron 17-35/2,8-4
    Nkkor 20-35/2,8
    Jeśli cena nie ma znaczenia to:
    Nikkor 14-24/2,8
    Nikkor 17-35/2,8, ja bym wolał tego bo można stosować normalne nakręcane filtry

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów