Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: wasza wizaja

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Szczecin / Katowice

Domyślnie

Dla mnie najciekawsze w tym wątku jest to, że Igusiek21 wcale nie miała pretensji o komentarze do swoich zdjęć. Pretensje ma za to inny użytkownik. Normalnie, podziwiam cierpliwość moderatorów

Pozdrawiam

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Rzeszów-okolica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Swearengen Zobacz posta
    Dla mnie najciekawsze w tym wątku jest to, że Igusiek21 wcale nie miała pretensji o komentarze do swoich zdjęć. Pretensje ma za to inny użytkownik. Normalnie, podziwiam cierpliwość moderatorów

Pozdrawiam
    A to niby co jest nie pretensje?? Nie dziwię się że nie chce już dodać żadnych swoich prac. Może nawet i zrezygnowała z forum,bo jak do tej pory nie odpowiedziała,a przecież to jej post.

Cytat Zamieszczone przez igusiek21 Zobacz posta
    no dobrze dzieki a co do tego ze do kosza to wstawilam pierwsze lepsze po to by zobaczec co wy potraficie zrobic cos z niczego i jak zeby poprostu sie nauczyc zobaczec....jednak okazalo sie ze zdjecia s a do d... ok !po to jest forum. nic wiecej nie dodaje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Sorry, ale "dzieła" nie da sie z tego stworzyć.....

a jednak da sie cos zrobic z niczego.jestem pod wrazeniem i pytam co zrobiles ze tak pieknie!
    próbowalam pare razy zrobic cosik podobnego lecz albo padala na dno jakosc albo umykalo cos innego :P
    kurcze prosze cie o pomoc.

a o dalszych rozmowach w watku - powiem tyle nie jestem pod wrazeniem niektórych użykowników poniewaz pokazali po co jest naprawde forum dla zrozumienia po co one jest naprawde. Niektórzy jednak traktuja je, jak na swój niby profesjonalny wizerunek, niezbyt serio. Po co pisac zeby cos napisac niz zeby pisac madrze. Wiele osób takich jak ja szuka tu pomocy w zwiazku ze zdobyciem lepszej wiedzy i nie tylko (za co z góry dziekuje )

lecz niestety traca zapal i checi przez takie puste wypowiedzi...

Cytat Zamieszczone przez gusto72 Zobacz posta
    A to niby co jest nie pretensje?? Nie dziwię się że nie chce już dodać żadnych swoich prac. Może nawet i zrezygnowała z forum,bo jak do tej pory nie odpowiedziała,a przecież to jej post.

kolego a zebys wiedzial ze nie zrezygnuje. Stawiasz z góry jakies niepotrzebne wnioski. Nie wypowiadaj sie na taki temat niepotrzebnie. A zdjecia dodam, przyjdzie na to czas. W zaden sposob nie chcesz tu pomagac...
    Hmmm może nie chcesz pomóc i nie potrafisz nieść pomocy ze swojej strony, wiec radzę ci jesli nie masz zamiaru robic dorze - nic nie rób.

Domyślnie

a jednak da sie cos zrobic z niczego.jestem pod wrazeniem i pytam co zrobiles ze tak pieknie!!!!
    próbowalam pare razy zrobic cosik podobnego lecz albo padala na dno jakosc albo umykalo cos innego :P
    Miło czytac,niestety nie jest to piękne i nie będzie..Te kolory nie są dobre,nawet nie są poprawne.Owszem,wygląda to lepiej niż na początku,niestety materiał nie pozwala poszaleć... mz.
    Ciężko będzie o jakiegoś tutka,bo nie wyznaję się na PS-ie,nie używam,nie posiadam.Pracuję na CNX-ie,robię to intuicyjnie,nie zapisuję.....
    Szczerze mówiąc, nie wracałbym do tego zdjęcia,jestem przekonany,że zrobisz masę lepszych.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Miło czytac,niestety nie jest to piękne i nie będzie..Te kolory nie są dobre,nawet nie są poprawne.Owszem,wygląda to lepiej niż na początku,niestety materiał nie pozwala poszaleć... mz.
    Ciężko będzie o jakiegoś tutka,bo nie wyznaję się na PS-ie,nie używam,nie posiadam.Pracuję na CNX-ie,robię to intuicyjnie,nie zapisuję.....
    Szczerze mówiąc, nie wracałbym do tego zdjęcia,jestem przekonany,że zrobisz masę lepszych.
    zdjecie wiedzialam ze jest słabe. sprawdzilam zobaczylam to co chcialam
    poprostu chcę i będę sie starac

Domyślnie

Przede wszystkim musisz dobrze zdjecia naswietlac

Domyślnie

A ja tylko Ci Igusiek napiszę, że widziałem parę Twoich pierwszych zdjęć, w pierwszych dniach, gdy się zarejestrowałaś. No... jak napisałem Ci wtedy to były nieudane zdjęcia pod każdym względem, ale z podziwem stwierdzam, że jak na osobę czerpiącą wiedzę z forów, własnego doświadczenia i nie zawsze miłych słów krytyki, to robisz niesamowite postępy. To zdjęcie, ok, było niedoświetlone, kolorki troszkę nie teges, ale już horyzont trzyma się prosto, no i samo ujęcie jest jak dla mnie fajne.
    Trzymaj się i rób duuuużo zdjęć

pzdr
    mati

Domyślnie

Wg mnie w tych warunkach to tylko HDR by dał radę - albo filtr szary połówkowy przekręcony lekko w prawo.
    D800, D810, Nikon F90X. Szkła: Sigma 8/3.5, Nikkor 16/2.8D, Nikkor 20/1.8G, Nikkor 18-35/3.5-4.5, Nikkor 50/1.4D, Tamron 28-75/2.8, Tamron 90/2.8, Nikkor 70-300
    Moje mapy hdri

Domyślnie

a mi się podoba ostatnie zdanie w poście Igusiek21 - "po prostu chcę i będę się starać"
    No i tak trzymać!
    ..bo przecież "chcę" otwiera drogę do wszystkiego.

Igusiek - tak więc, życzę Ci jak najlepszej drogi Tobie, sobie, Wszystkim
    Podróżować jest fajnie.. wspólnie - bez popychania, krzyku i podkładania sobie wzajemnie nogi..

serdecznie pozdrawiam
    "Wielu ludzi pyta mnie, dlaczego wciąż noszę ze sobą aparat i dlaczego robię zdjęcia.
    Wówczas odpowiadam " a dlaczego Ty jesz?" ******** enigmaart.pl ********

Domyślnie

Dziekuje za poparcie i za to ze NIEKTORZY potrafia docenic starania i checi.... Juz zaniedlugo pokaze wam jak pomogliscie mi w poszerzeniu wlasnej wiedzy) pozdrawiam

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów