Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: wasza wizaja

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Ja bym zaczął od poprawy tytułu - "wizaja"?

Poza tym przenoszę do działu zdjęciowego "w trakcie obróbki", bo te fotki nie wyglądają na reprodukcje.
    Krzysztof Paszkiewicz

Oszczędny w słowach Awatar iicd2386cd
    Miasto
    Westport Co Mayo

Domyślnie

pamietaj ... bardzo wazna zasada, takie zdjecia robi sie wczesnym rankiem albo pod wieczor ... masz duzo lepsze swiatlo to tak na marginesie
    Wyrażam tylko swoje zdanie .. nie każdy może się z nim zgadzać

Domyślnie

no dobrze dzieki a co do tego ze do kosza to wstawilam pierwsze lepsze po to by zobaczyc co wy potraficie zrobic cos z niczego i jak zeby po prostu sie nauczyc zobaczyc....jednak okazalo sie ze zdjecia sa do d... ok !po to jest forum. nic wiecej nie dodaje

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Rzeszów-okolica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Swearengen Zobacz posta
    Dla mnie najciekawsze w tym wątku jest to, że Igusiek21 wcale nie miała pretensji o komentarze do swoich zdjęć. Pretensje ma za to inny użytkownik. Normalnie, podziwiam cierpliwość moderatorów

Pozdrawiam
    A to niby co jest nie pretensje?? Nie dziwię się że nie chce już dodać żadnych swoich prac. Może nawet i zrezygnowała z forum,bo jak do tej pory nie odpowiedziała,a przecież to jej post.

Cytat Zamieszczone przez igusiek21 Zobacz posta
    no dobrze dzieki a co do tego ze do kosza to wstawilam pierwsze lepsze po to by zobaczec co wy potraficie zrobic cos z niczego i jak zeby poprostu sie nauczyc zobaczec....jednak okazalo sie ze zdjecia s a do d... ok !po to jest forum. nic wiecej nie dodaje

Domyślnie

a jednak da sie cos zrobic z niczego.jestem pod wrazeniem i pytam co zrobiles ze tak pieknie!!!!
    próbowalam pare razy zrobic cosik podobnego lecz albo padala na dno jakosc albo umykalo cos innego :P
    Miło czytac,niestety nie jest to piękne i nie będzie..Te kolory nie są dobre,nawet nie są poprawne.Owszem,wygląda to lepiej niż na początku,niestety materiał nie pozwala poszaleć... mz.
    Ciężko będzie o jakiegoś tutka,bo nie wyznaję się na PS-ie,nie używam,nie posiadam.Pracuję na CNX-ie,robię to intuicyjnie,nie zapisuję.....
    Szczerze mówiąc, nie wracałbym do tego zdjęcia,jestem przekonany,że zrobisz masę lepszych.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Miło czytac,niestety nie jest to piękne i nie będzie..Te kolory nie są dobre,nawet nie są poprawne.Owszem,wygląda to lepiej niż na początku,niestety materiał nie pozwala poszaleć... mz.
    Ciężko będzie o jakiegoś tutka,bo nie wyznaję się na PS-ie,nie używam,nie posiadam.Pracuję na CNX-ie,robię to intuicyjnie,nie zapisuję.....
    Szczerze mówiąc, nie wracałbym do tego zdjęcia,jestem przekonany,że zrobisz masę lepszych.
    zdjecie wiedzialam ze jest słabe. sprawdzilam zobaczylam to co chcialam
    poprostu chcę i będę sie starac

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Szczecin / Katowice

Domyślnie

Dla mnie najciekawsze w tym wątku jest to, że Igusiek21 wcale nie miała pretensji o komentarze do swoich zdjęć. Pretensje ma za to inny użytkownik. Normalnie, podziwiam cierpliwość moderatorów

Pozdrawiam

Domyślnie

Przede wszystkim musisz dobrze zdjecia naswietlac

Domyślnie

A ja tylko Ci Igusiek napiszę, że widziałem parę Twoich pierwszych zdjęć, w pierwszych dniach, gdy się zarejestrowałaś. No... jak napisałem Ci wtedy to były nieudane zdjęcia pod każdym względem, ale z podziwem stwierdzam, że jak na osobę czerpiącą wiedzę z forów, własnego doświadczenia i nie zawsze miłych słów krytyki, to robisz niesamowite postępy. To zdjęcie, ok, było niedoświetlone, kolorki troszkę nie teges, ale już horyzont trzyma się prosto, no i samo ujęcie jest jak dla mnie fajne.
    Trzymaj się i rób duuuużo zdjęć

pzdr
    mati

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów