Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: wasza wizaja

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie wasza wizaja

dodaje zdjecie odrazu po zrobieniu bez przeróbek, posiadam ps cs3 co poprawiliscie by w zdj i jakimi funkcjami??
    dziekuje za pomoc i wskazówki

[/IMG]

[/IMG]

Domyślnie

Do takich tematów jest inny dział na forum:
    http://forum.nikon.org.pl/forumdisplay.php?f=27
    Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30

Domyślnie

Jak dla mnie oba zdjęcia kosz, żadna obróbka ich nie uratuje bo są po prostu słabiutkie.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Rzeszów-okolica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotrek Charchuła Zobacz posta
    Jak dla mnie oba zdjęcia kosz, żadna obróbka ich nie uratuje bo są po prostu słabiutkie.
    Takie rady to każdy potrafi dać,to że tobie się nie podoba to nie znaczy że wszystkim. A jak nie umiesz czegoś zrobić i porawić to się nie wypowiadaj jeden z drugim. Taki jesteś mądry a nie poradziłeś sobie z usunieńciem osoby za Tobą!!! A tu wielkiego fotografa zgrywasz. Jakoś koledze wilusowi udało się coś zrobić. Igusiek21 nie ma się co przejmować takimi fachowcami i szukać u nich pomocy,czy rady, kiedyś gość na forum poprosił o pomoc w uzskaniu jakiegoś efektu jak na dołączonym zdjęciu to mu poradzili żeby się pobawił suwaczkami i powinno wyjść!!! zgroza!!! a zapytał o to samo na forum PS i mu pomogli. takich przykładów można by mnożyć a czytałem w jednym z postów że tu są życzliwi i pomocni ludzie, napewno ,ale jest ich nie wielu.Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gusto72 Zobacz posta
    Takie rady to każdy potrafi dać,to że tobie się nie podoba to nie znaczy że wszystkim. A jak nie umiesz czegoś zrobić i porawić to się nie wypowiadaj jeden z drugim. Taki jesteś mądry a nie poradziłeś sobie z usunieńciem osoby za Tobą!!! A tu wielkiego fotografa zgrywasz. Jakoś koledze wilusowi udało się coś zrobić. Igusiek21 nie ma się co przejmować takimi fachowcami i szukać u nich pomocy,czy rady, kiedyś gość na forum poprosił o pomoc w uzskaniu jakiegoś efektu jak na dołączonym zdjęciu to mu poradzili żeby się pobawił suwaczkami i powinno wyjść!!! zgroza!!! a zapytał o to samo na forum PS i mu pomogli. takich przykładów można by mnożyć a czytałem w jednym z postów że tu są życzliwi i pomocni ludzie, napewno ,ale jest ich nie wielu.Pozdrawiam.
    Drogi Kolego - czy wstałeś dzisiaj, w ten piękny niedzielny poranek, lewą nogą? I dlatego postanowiłeś wylać swoją złość i frustracją na forum? Tak się składa, że na razie nie jesteś tutaj moderatorem i nie oczekujemy od Ciebie, że będziesz dokonywał selekcji wypowiedzi na forum. Pozwól więc, że niedobry, nieżyczliwy i niepomocny moderator będzie to robił za Ciebie, a w pierwszej kolejności prawdopodobnie usuwane będą takie pełne złości wpisy, jak ten Twój.
    Miłego i spokojnego dnia życzę.
    Krzysztof Paszkiewicz

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Rzeszów-okolica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Drogi Kolego - czy wstałeś dzisiaj, w ten piękny niedzielny poranek, lewą nogą? I dlatego postanowiłeś wylać swoją złość i frustracją na forum? Tak się składa, że na razie nie jesteś tutaj moderatorem i nie oczekujemy od Ciebie, że będziesz dokonywał selekcji wypowiedzi na forum. Pozwól więc, że niedobry, nieżyczliwy i niepomocny moderator będzie to robił za Ciebie, a w pierwszej kolejności prawdopodobnie usuwane będą takie pełne złości wpisy, jak ten Twój.
    Miłego i spokojnego dnia życzę.
    Drogi Kolego Moderatoże niestety wstałem prawą nogą a w[-]a mnie takie gadanie jak zacytowałem wyżej i wali mnie to czy usuniesz to czy nie jeśli usuniesz to znaczy że prtawda w oczy kole, co do frustracji i złości to czego innego tu można się nabawić?? sami fachowcy się przecież wypowiadają i niewolno ich skrytykować bo to be. Również miłego i spokojnego dnia.
    P.S a tak na przyszłość to prosze upominać również i kolegów,

Domyślnie

Zasadą tego forum jest między innymi to, że jeśli krytykujemy, to pokazane prace, a nie naszych rozmówców. Jeśli to miejsce jest dla Ciebie przyczyną frustracji, jest na to prosta recepta - nie zaglądać tu. Prawda, że proste?
    Chcę Cię tu widzieć z powrotem w dobrym nastroju, w takim, jak dzisiaj - nie pokazuj się.

I nie próbuj mnie szantażować tym, czy ja coś usunę, czy nie - za stary lis jestem na takie numery (i jasne jest, że posprzątam ten wątek wkrótce, bo jego cel jest inny). A używając takiej haniebnej ortografii ("Moderatoże") obrażasz mnie i innych czytających to.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gusto72 Zobacz posta
    O widzę że uważnie śledzisz moją karierę na forum, cieszę się że są ludzie którym nie jestem obojętny ale dla Twojej wiadomości usunąć osobę z drugiego planu umiem choć nie tak dokładnie jak kolega z forum który mi z tym pomógł.
    Dziwię się że w ogóle Tobie odpowiadam bo po tym wątku pokazałeś że nie należy Cie raczej traktować na serio.

Domyślnie

od razu po zrobieniu nalezy takie fotki skasować. Dno dna niestety.

Domyślnie

Faktycznie strasznie kiepski ten obrazek, tylko takie .. dało się ulepić.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów