Close

Strona 455 z 1948 PierwszyPierwszy ... 3554054454534544554564574655055559551455 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 541 do 4 550 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Odkąd wróciłem z Ukrainy, nie powiedziałem ani jednego złego słowa na nasze drogi , jakoś nie miałem serca
    opis w fazie przygotowań ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FalkoN.pl Zobacz posta
    poprawiłem
    Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 05-10-2009 o 10:04
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

Użytkownik ręczny
    Marcin Czapla

Domyślnie

Terminator - How It Should End

...reszta serii: http://www.youtube.com/show/hishe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piwkoo Zobacz posta
    Odkąd wróciłem z Ukrainy, nie powiedziałem ani jednego złego słowa na nasze drogi , jakoś nie miałem serca
    odkad mieszkam w NL nie zdarza mi sie prawie powiedziec dobrego slowa o polskich drogach.
    sa chlubne wyjatki, ale jak juz nawierzchnia jest OK albo jakims cudem trafi sie na droge
    wielo (tzn. dwu-) pasmowa, to zagubienie i bezradnosc polskich kierowcow w poruszaniu sie
    po takich "autostradach" odbiera wszelka przyjemnosc jazdy.

- wpuscic z podporzadkowanej? po moim trupie!
    - trzymac sie prawego pasa? w zyciu!
    - dac wyprzedzajacym czas na manewr? za diabla! dojechac na dupe, migacz, a jak nie dziala to zepchnac z lewego pasa!
    - opuscic prawy pas, zeby zrobic miejsce wlaczajacym sie do ruchu z wjazdu? gdzie tam, nawet by przez mysl nie przeszlo.
    - przestrzegac ograniczen predkosci? skad. przepisy sa po to, zeby je lamac!

dobrze, ze te swiatla sa teraz obowiazkowe, bo wczesniej to raptem 1% jezdzacych popisywal sie
    tym blyskiem intelektu i domyslnosci, ze moze w ten sposob na nagrzanej nawierzchni zwieksza sie
    widocznosc auta dla innych kierowcow. 99% cepow kwitowalo pomysl uroczym tekstem "no przeciez
    widze". ewentualnie w formie przeszlej i tonem zdziwionym, gdy pomoc drogowa z rowu wyciagala
    po czolowce

nie no... nie probuj mnie przekonac, ze polskie drogi sa normalne. same drogi sa nienajlepsze,
    a w polaczeniu z polskimi kierowcami sa po prostu koszmarnie niebezpieczne

Domyślnie

akustyk nie przesadzaj - swego czasu smigalem po polskich drogach bardzo duzo, oczywiscie zdarzal sie pajac jeden z drugim, ale generalnie nie ma az takiej tragedii jak mowisz. Zreszta, pojedz sobie do Norwegii, zobaczysz co to znaczy "kazdy jeden krolem drogi". Ja sie dziwie jak oni tak dobrze wychodza w rankingach bezwypadkowosci na drodze - moze dlatego, ze nie jezdza szybko, bo mandaty i inne kary sa straszne, ale jezdza po prostu chamsko. Pchaja sie, nie ustepuja, jakis pajac obtrabil mnie, bo zatrzymalem sie wypuscic z zatoczki autobus. Naprawde, polscy kierowcy jako taki poziom prezentuja - a z tego co mi wiadomo, swiadomosc w narodzie wzrasta i bedzie coraz lepiej.
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

Dział "Humor" to nie miejsce na dyskusję o drogach - SIO!
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 455 z 1948 PierwszyPierwszy ... 3554054454534544554564574655055559551455 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów