najt, prawie zwymiotowałem
Ale dodałbym do tego siedzącą obok nie zimną, a gorącą kobietę, gotową na niemalże wszystko :]
Szukaj
najt, prawie zwymiotowałem
Ale dodałbym do tego siedzącą obok nie zimną, a gorącą kobietę, gotową na niemalże wszystko :]
Naucz się czytać
e tam, cieple wódzitsu wchodzi, trzeba się tylko nauczyć. Chociaż przyznaję, iż picie takiego to nijaka przyjemność. Najgorsza możliwa kombinacja to popijanie ciepłego, rozrobionego 10 minut temu spirytusu ciepłym, wczorajszym piwem. Bo i takie mieszanki odbywały się w jednym z koszalińskich akademów
.
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
D200 |N 18-200 VR |S 17-70| SB-800 | MF 55XproB + 488RC2 | Vanguard Kenline 29
Moje wypociny
ćśśśśśśśśśśś, bo się zacznie :P
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
prawie popłakałem się ze śmiechu :P i to humor zwiazany z fotografią
http://www.break.com/index/rare-bird...hers-head.html
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Jak się cieszę, że nie popijam wódki... tyle męczarni mnie omija.
A najgorsze jest jak się kończy i nie ma komu skoczyć do sklepu.
Skontaktuj się z nami