Uwagi Czornego + uwagi zegarmistrzowskieserduszko na wisiorku w nieładzie, lewa noga poruszona, prawa paluszki wykręcone.
Dawaj następne potrafisz lepiej !
Szukaj
Uwagi Czornego + uwagi zegarmistrzowskieserduszko na wisiorku w nieładzie, lewa noga poruszona, prawa paluszki wykręcone.
Dawaj następne potrafisz lepiej !
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
O żesz. Jakbym wiedział, to bym na swoich warsztatach użył... ech... dobra koniec OT.
Poza tym, wątpię, aby lewa stopa była poruszona, gdyż ta jest zamrożona błyskiem lampy studyjnej. Bardziej bym podejrzewał, że stopa znajduje się poza GO lub jakimś cudem w narożniku zdjęcia przez co mogła pojawić się jakaś nieostrość. Wątpię jednak, żeby Tadziu robił zdjęcie na FX przy otwartej przysłonie (i do tego przy świetle studyjnym), więc zakładam, że stopa jest poza GO.
Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.
zawodowyfotograf.pl
moim zdaniem skromnym jest wszystko ładnie ;P
Mi się podoba!
Jest fajnie![]()
I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Technicznie : brak szczegółów w czerniach na kiecce, reszta spoko. Modelkowo: poza dla mnie nie do przyjęcia jeśli chodzi o sposób siedzenia, koślawo to wygląda, ale ja się nie znamPozdro.
Dla laika jest OK! A co technicznych niuansów, niech się wypowiadają fachowcy
Dawaj Tadziu dalej...
Skontaktuj się z nami