Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Debiut

Domyślnie

Uwagi Czornego + uwagi zegarmistrzowskie serduszko na wisiorku w nieładzie, lewa noga poruszona, prawa paluszki wykręcone.
    Dawaj następne potrafisz lepiej !
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wilk325 Zobacz posta
    To jest to, co używa Jacek_Z u siebie, biała plexi grubości 4mm, a gdzie on to kupił-zapytaj Jacka.
    O żesz. Jakbym wiedział, to bym na swoich warsztatach użył... ech... dobra koniec OT.

Poza tym, wątpię, aby lewa stopa była poruszona, gdyż ta jest zamrożona błyskiem lampy studyjnej. Bardziej bym podejrzewał, że stopa znajduje się poza GO lub jakimś cudem w narożniku zdjęcia przez co mogła pojawić się jakaś nieostrość. Wątpię jednak, żeby Tadziu robił zdjęcie na FX przy otwartej przysłonie (i do tego przy świetle studyjnym), więc zakładam, że stopa jest poza GO.
    Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.

zawodowyfotograf.pl

Domyślnie

moim zdaniem skromnym jest wszystko ładnie ;P

Domyślnie

Nooo w końcu !
    Widzi mi się !
    MarcinWilk

Domyślnie

Mi się podoba!
    Jest fajnie
    I leave you, negative behind
    Watch me all in flames, on a butterfly I ride

Edfu
    Gość

Domyślnie

Technicznie : brak szczegółów w czerniach na kiecce, reszta spoko. Modelkowo: poza dla mnie nie do przyjęcia jeśli chodzi o sposób siedzenia, koślawo to wygląda, ale ja się nie znam Pozdro.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Edfu Zobacz posta
    ale ja się nie znam Pozdro.
    Spoko, a kto się ma znać jak nie TY.

Dzięki wszystkim za uwagi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Edfu Zobacz posta
    ale ja się nie znam Pozdro.
    ja Ty się nie znasz, to ja jestem 'ksiądz'

Domyślnie

Dla laika jest OK! A co technicznych niuansów, niech się wypowiadają fachowcy
    Dawaj Tadziu dalej...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kondeusz Zobacz posta
    Ale ja i tak chciałbym wiedzieć co to jest i gdzie to można kupić, bo ja też chciałbym w coś takiego zainwestować
    Kondziu, jak potrzebujesz, to daj znać. Powinienem mieć dojście do każdego rodzaju, ilości i wymiaru. Z fakturką i chyba dobrą ceną, docięte, co tam sobie wymyślisz. Na miejscu w B-szczy.
    Pozdrawiam
    Arti
    Pentaksjanin u Nikoniarzy

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów