Close

Strona 442 z 1948 PierwszyPierwszy ... 3423924324404414424434444524925429421442 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 411 do 4 420 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slanting_eye Zobacz posta
    grzejnik?
    Gratuluję wygranej, którą na bank nie jest mercedes ani wycieczka zagraniczna. Masz za to pisemne gratulacje prowadzącego.
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kęty/Diest

Domyślnie

Kiedyś do rutynowej kontroli zatrzymała mnie drogówka, ja cały mokry, bo to był mój "pierwszy raz". Policjant który mnie zatrzymał i podszedł do mnie tak się przedstawił: aspirant Jan Szyba, proszę dowód rejestracyjny... oplułem wtedy szybę w moim malaczu...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez titus1 Zobacz posta
    Kiedyś do rutynowej kontroli zatrzymała mnie drogówka, ja cały mokry, bo to był mój "pierwszy raz". Policjant który mnie zatrzymał i podszedł do mnie tak się przedstawił: aspirant Jan Szyba, proszę dowód rejestracyjny... oplułem wtedy szybę w moim malaczu...
    szyby samochodowe jaan, też bym chyba tak się zachował a co on na to? załapał o co chodzi?
    podpis...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez titus1 Zobacz posta
    Niech zgadnę: aspirant Szyba nie był chyba zbyt wyrozumiały? Dorzucił ci sprawę za oplucie funkcjonariusza? No i po co wchodził do Twojego malacza?
    Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    U mnie w podstawówce był chłopak o nazwisku Kućma, gdy matka jego wyszła ponownie za mąż, zmienił nazwisko na Łopata. Moja matka do tej pory się z tego śmieje.
    Zaś z gatunku dobrze dobranego imienia do nazwiska - z moją siostrą chodziła do przedszkola Lukrecja Drąg.
    Moja siostra miała dziewczynę na roku (nawet ładna) Michalina Fąfara i miała ksywę "Miszel Fajfer" przez całe studia.
    Ja natomist pracowałem z Anią Krakowską i Darkiem Kiełbasą i błagałem ich, żeby się ochajtali i żeby ona przybrała dwa nazwiska. Niestety nie udało się
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    Moja siostra miała dziewczynę na roku (nawet ładna) Michalina Fąfara i miała ksywę "Miszel Fajfer" przez całe studia.
    Ja natomist pracowałem z Anią Krakowską i Darkiem Kiełbasą i błagałem ich, żeby się ochajtali i żeby ona przybrała dwa nazwiska. Niestety nie udało się
    nie udalo sie zeswatac, czy niewiasta nie chciala przybrac 2 nazwisk?
    The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph
    B. Jensen

Domyślnie

u mnie podobnie - koleżanka Zamojska i kumpel Mąka
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Moja siostra miała dziewczynę
    Gratuluję siostry. To takie nowoczesne teraz.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

a ja gratuluje siostrze wyboru...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Gratuluję siostry. To takie nowoczesne teraz.
    Hjehje... Nie ma to jak demagogia forumowa

Cytat Zamieszczone przez peque Zobacz posta
    nie udalo sie zeswatac, czy niewiasta nie chciala przybrac 2 nazwisk?
    Nie udało się ich ochajtać
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Strona 442 z 1948 PierwszyPierwszy ... 3423924324404414424434444524925429421442 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów