Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Monika

Domyślnie Monika

Z ostatniej, przedwczorajszej sesji. Proszę o opinię fachowców studyjnych

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Właściwie to nie mam za dużo do powiedzenia poza tym że zdjęcie dość dobre jak na mój gust. Ładna buzia i zdjęcie nie zespute nadmierną obróbką. Ponieważ jednak fotografia studyjna nie jest moją silną stroną to więcej nie mam do powiedzenia. A piszę tylko dlatego bo się zmartwiłem że zdjęcie bez komentarza juz spada na drugą stronę. Tak więc podbijam aby inni się wypowiedzieli.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jerezano Zobacz posta
    Proszę o opinię fachowców studyjnych
    Też chętnie poczytam.

Domyślnie

Prosząc o wypowiedz fachowców od studia spowodowałeś to że wiekszośc boi sie odezwać, dlatego tak mało komentarzy ma ta fotka. Odrazu zaznaczam że nie uwazam sie za żadnego fachowca (dopiero zaczynam w studio) ale myślę że nie trzeba nim być aby wypowiedzieć sie na temat tego zdjęcia. Bardzo podoba mi sie kadr, modelka... jedynie co na tym zdjęciu mi nie zagrało i co odrazu rzuciło mi sie w oczy to kolor skóry...zdecydowanie świnka....
    Ja bym poddała tę fotke lekkiej obróbce....myśle że wtedy nabierze mocy
    Pozdrawiam
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    A piszę tylko dlatego bo się zmartwiłem że zdjęcie bez komentarza juz spada na drugą stronę. Tak więc podbijam aby inni się wypowiedzieli.
    Dzięki za dobre serce

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Też chętnie poczytam.
    No właśnie, ja też!

Domyślnie

To ja trzeci do poczytania . Zdjęcie mi się podoba, kadr przede wszystkim ciekawy i dynamiczny. Z mojej strony może wiecej kontastu na oczy? Tak mniej wiecej ciut

Domyślnie

sympatyczne również widzę tą świnkę niestety a w pierwszej chwili pomyślałem czy to nie coś z monitorem moim.
    D700+D90+SB-800+SB-900+ Tokina16-28/2.8+ N24-70/2.8+ N80-200/2.8+ N50/1.8+ Sigma 85/1.4+ N85/1.8+ Mamiya RZ67 ProII i tona studyjnych gratów
    http://www.krampikowski.com
    https://www.facebook.com/Krampikowski.foto

Domyślnie

jak dla mnie śliczniutkie, tylko szkoda że spojrzenie idzie w bok a nie na oglądającego

Domyślnie

Dobre. A spojrzenia w bok mi nie szkoda.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

ja zupełnie się nie znam na fotografii, ale zdecydowanie zdjąć czerwieni!! najlepiej wybiórczo, żeby usta zachowały swój smaczny kolorek no i może pokusiłabym się o usunięcie żyłek w oczach, bo zdjęcie jest warte podoba się

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów