Close

Strona 435 z 1948 PierwszyPierwszy ... 3353854254334344354364374454855359351435 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 341 do 4 350 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Spoko, jakieś pokemony to łykną.

Właśnie - czy ktoś zrozumiał to "importance of bars"? Bo moje CAE nie wystarcza mi do tego.
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

"We are looking for two dziewczynny to play,"

Padłem
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Ziemniaki
    Mieszkający od lat w Stanach stary Arab ma 5 hektarowe pole ziemniaków, nadszedł czas sadzenia ale jego jedyny syn został aresztowany jako terrorysta. Załamany Arab wysyła telegram do syna do więzienia:
    "Drogi Abdulu,
    Tu pisze twój ojciec Muhammad. Jak co roku przyszedł czas sadzenia ziemniaków ale ja już jestem po prostu za stary żeby przekopac pole i pozasadzać sadzonki. Wiem że jakbyś tu był byś mi pomógł.
    Kochjący cie ojciec Muhammad."
    Po kilku godzinach przychodzi telegram z więzienia: "TATO NIE KOP NIGDZIE NA POLU TAM SCHOWAŁEM CAŁY TROTYL WIRÓWKĘ DO REAKTORA ORAZ BUTLE Z GAZEM I BAKTERIAMI!"
    Pięć minut po telegramie przyjeżdża 300 osobowa ekipa z FBI z psami, koparkami i łopatami. Przeszukiwali i przekopywali całe pole przez dwa tygodnie nic nie znaleźli więc przeprosili i odjechali.
    Na następny dzień przychodzi telegram:
    "Drogi Ojcze,
    Tu pisze kochający cię syn Abdul. Pole przekopane, możesz sadzić sadzonki. Zważywszy zaistniałe trudne okoliczności więcej zrobić nie mogłem.
    Kochający cię syn Abdul."

Na przejściu w Hrebennem
    Na przejście graniczne w Hrebennem zajeżdża czarny Mercedes 600.
    Wysiada młody facet w czarnym garniturze i otwiera bagażnik. Podchodzi do
    niego celnik i zaczyna klasyczne pytania:
    - Narkotyki? Broń? Dewizy?
    - Oczywiście - odpowiada kierowca i otwiera walizki.
    Celnik z niedowierzaniem patrzy na zawartość waliz. Pierwsza wypełniona po
    wierzch foliowymi torebeczkami z białym proszkiem, druga pełna kałachow, w
    trzeciej równo poukładane paczki 100 dolarowych banknotów.
    - To wszystko pana? - pyta gościa
    - Nie - odpowiada młody czlowiek - to jest pana, moje jest w tamtym Tirze.

Spokojny lot

Samolot wystartował z lotniska. Po osiągnięciu wymaganego pułapu, kapitan odzywa się przez intercom:
    - Panie i Panowie, witam na pokładzie samolotu. Pogodę mamy dobrą, niebo czyste, więc zapowiada nam się przyjemny lot. Proszę usiąść, zrelaksować się i... o Boże!...!
    Po chwili nerwowej ciszy intercom odzywa się znowu:
    - Panie i Panowie, najmocniej przepraszam, jeśli przed chwilą państwa wystraszyłem, ale w trakcie mojej wypowiedzi drugi pilot wylał na mnie filiżankę gorącej kawy. Powinniście państwo zobaczyć przód moich spodni.
    Na to odzywa się jeden z pasażerów:
    - To pewnie nic, w porównaniu z tyłem moich....

Na pasie startowym..

Samolot stoi na pasie startowym. Wszyscy pasażerowie gotowi, ale maszyna nadal nie startuje. Zniecierpliwieni ludzie nerwowo spoglądają na zegarki. Jeszcze chwila, a samolot będzie opóźniony...
    Stewardessa uspokaja pasażerów, mówiąc, że samolot nie startuje, gdyż jeszcze nie ma pilotów. Wreszcie po 10 minutach pasażerowie wyglądają i widza dwóch pilotów idących z laskami dla niewidomych.. Wsiadają oni do samolotu, stewardesa pomaga niewidomym pilotom zająć miejsca w kokpicie, silniki nabierają mocy. Samolot powoli kołuje na koniec pasa startowego, przystaje i rozpoczyna się procedura startu.
    Samolot porusza się coraz szybciej po pasie startowym, beton z coraz większą szybkością przemywa się przed oczami pasażerów, ale samolot jakoś się nie odrywa od ziemi.
    Pasażerowie widza już zbliżający się koniec pasa i pasażerowie nie wytrzymują, i krzyczą: aaaaaaaAAAAAAhhhhHHAHH! I w tym momencie samolot wzbija się w gorę.
    Pierwszy pilot mówi do drugiego:
    - Jasna dupa Krzysiek!!! Jak kiedyś nie krzykną to się zabijemy ..

Ostatnio edytowane przez marbed ; 25-09-2009 o 23:32
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Domyślnie

Ojciec z synem poszli na ryby. Rozstawili wędki, ale nic się nie łapie. W końcu ojciec mówi do syna:
    - Weź wrzuć kaszy perłowej do wody na zachętę.
    - Tato, ale ja ją zjadłem.
    - No dobra. Matka nam też ziemniaków nagotowała, żebyśmy mieli co zjeść. Rozdrobnij i wrzuć.
    - Też zjadłem...
    - No nic. Mamy też kanapki. Zjedz kiełbasę, chleb rozdrobnij i do wody.
    - Też zjadłem. I co teraz zrobimy?
    - Dojedz w takim razie jeszcze robaki i wracamy.
    Pursue happiness with diligence

Nie zawsze mów, co wiesz; ale zawsze wiedz, co mówisz!
    MAŁOPOLSKA GRUPA FOTOGRAFICZNA - zatrzymać czas

Domyślnie

a to dla ludzi o mocnych nerwach i dosc ble ftu i wogole. Prosze sobie wlaczyc napisy.
    http://www.youtube.com/watch?v=xnw1sycQphY ja sie osobiscie poplakalem ale moze mam inne poczucie humory niz wy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bahuone Zobacz posta
    http://www.youtube.com/watch?v=xnw1sycQphY ja sie osobiscie poplakalem ale moze mam inne poczucie humory niz wy.
    Pomijając beznadziejne tłumaczenie, to cały brązowy?
    Bez sensu.
    Marek Piotr Praski a.k.a. PaRaGaS
    D80+T17-50/2.8+S30/1.4+N50/1.8+N80-200/2.8+Tair135/2.8+SB-800+Tenba Messenger
    Last.fm | www.marekpraski.pl

Gaduła Awatar cypherdid
    Miasto
    bydgoszcz/gdańsk/warszawa

Domyślnie

PaRaGaS ! -> już kiedyś chciałem to napisać...wyglądasz jak A.Kiedys z RHCP Przynajmniej na avatarze LOL
    Pozdro!
    instagram.com/darkroomnightlife

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cypherdid Zobacz posta
    PaRaGaS ! -> już kiedyś chciałem to napisać...wyglądasz jak A.Kiedys z RHCP Przynajmniej na avatarze LOL
    Pozdro!
    Podobno na tym avatarze nie przypominam siebie w ogóle, bardziej aktualnie zdjęcie (minus broda, bo musiałem po urlopie zgolić do pracy) jest tutaj.
    Ostatnio edytowane przez PaRaGaS ; 26-09-2009 o 17:53
    Marek Piotr Praski a.k.a. PaRaGaS
    D80+T17-50/2.8+S30/1.4+N50/1.8+N80-200/2.8+Tair135/2.8+SB-800+Tenba Messenger
    Last.fm | www.marekpraski.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PaRaGaS Zobacz posta
    Podobno na tym avatarze nie przypominam siebie w ogóle, bardziej aktualnie zdjęcie (minus broda, bo musiałem po urlopie zgolić do pracy) jest tutaj.
    To Ty ciacho jesteś...
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Strona 435 z 1948 PierwszyPierwszy ... 3353854254334344354364374454855359351435 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów