Ojej... na forum jest TWA...
Szok!
Szukaj
Ojej... na forum jest TWA...
Szok!
http://forum.nikon.org.pl/showthread...=115286&page=2 - kolejny przyklad slodzenia autorowi. jakie wnioski z tych wypowiedzi wyciagnie autor? ze fota super i nadaje sie do pokazywania innym i zacznie chodzic z glowa w chmurach. na pytanie zadane przeze mnie dlaczego zrobil to zdjecie napisal...sami przeczytajcie caly watek...toz to rece opadaja...
wywalilem wszystkie swoje zdjeci i wiecej juz tu nie bede publikowal, wlasnie ze wzgledu na to, ze nie chce wiecej czytac komentarzy typu cudowne, fanta*****styczne itp itd. stwierdzilem, ze dzielenie sie moja wiedza na temat fotografii pejzazowej nie ma tu sensu bo zaraz pojawi sie komentarz, ze mnie nie warto czytac bo mam problemy z kolorami itp itd...niczego to forum mnie juz nie nauczy, a do chwalenia sie wlasnymi wypocinami jest tysiace portali...rezygnuje tez z brania udzialow w jakich kolwiek pojedynkach (aktualnie trwajacym takze).
Pozwalam sobie wrzucić link wielokrotnie już zamieszczany na tym forum a propos komentarzy pod zdjęciami z dedykacją do wszystkich, żeby nie traktować siebie w internecie ze śmiertelną powagą. To forum to tylko i aż miła zabawa, a oceny tu wyrażane absolutnie nie tworzą żadnej innej rzeczywistości poza wirtualną.
http://autofocus.blox.pl/2008/01/Wie...nternecie.html
Obrażanie się, demonstrowanie swojego niezadowolenia z powodu komentarzy pod zdjęciami, oburzanie się że X dostał po znajomości lepszą ocenę niż Y jest dla mnie troszkę niepoważne.
Bardzo podobały mi się zdjęcia grudzinskego i w paru przypadkach zainspirował mnie do własnych eksperymentów fotograficznych, szkoda i bardzo żałuję, że nie będę mógł podpatrywać tu jego prac.
Czarny Rycerz zawsze zwycięża !
Nikon http://greg77.com/
tu nie chodzi o oceny tylko o traktowanie Twoich komentarzy. jak Ci sie nie podoba to najlepiej nie komentuj. jestem za stary na takie *******y itp itd. takie info dostawalem na prywatnych wiadomosciach. naprawde zaluje, ze musialem je usunac bo to by byla wielka uczta dla forumowiczow...moc poczytac jak to inni prywatnie postrzegaja konstruktywna krytyke...
mam gdzies oceny! nie o nie sie rozchodzi...
niewazne...
grudzinsky ale odpowiedz sobie na pytanie, czy zależy Ci na zdaniu tych paru osób. Jeżeli wiesz, że piszą tendencyjnie to ich olej, ale dlaczego przy okazji olewasz pozostałych, którzy uważają, że Twoje zdjęcia są ok. Ja np. zarzuciłem ocenianie zdjęć części osób którzy reagują na krytykę w sposób opisany przez Ciebie. Przecież nie muszę. Jeżeli ktoś musi się dowartościować na forum to niech to robi - tyle że beze mnie. Ja szukam na forum ciekawych zdjęć. Jeżeli przy okazji ktoś chce podzielić się swoim warsztatem to to jest to !.
Jeśli mogę Ci coś doradzić to nie rezygnuj - po prostu zrób sobie przerwę, a potem ciesz się z kontaktów na tym forum z ludzmi, których lubisz i szanujesz. Bo przecież chyba są tacy?
A pozostałych ? tak jak w życiu po prostu ignoruj.
Ja mam ciągle nadzieję, że będę mógł tu oglądać twoje zdjęcia, czego sobie i Tobie życzę.
Czarny Rycerz zawsze zwycięża !
Miałem się nie wypowiadać, ale ...
Ode mnie nigdy byś nie dostał i nie dostałeś takiej PM. Jeżeli otrzymywałeś je od kogoś to śmiało mogę powiedzieć, że było to płytkie zachowanie ze strony tego użytkownika (choć nie znam szczegółów, a chciałbym je poznać). Piszesz, że jesteś za stary na takie pierdoły - więc nie obrażaj się i bądź poważniejszy i rozsądniejszy niż Ci co do Ciebie pisywali. Jeżeli nawet niektórzy widzą jakieś TWA to niech sobie widzą. Tak jak pisałem wczesniej - świadomy fotograf potrafi oddzielić ziarno od plew.
Tyle ode mnie. Dobranoc
Skontaktuj się z nami