Ale się narobiło,ja krótko
Właśnie dzięki temu że koledzy mogą się wypowiedzieć ja amator mogę czegoś się nauczyć i dzięki tej możliwości jestem za ocenianiem opisowym.
Szukaj
Ale się narobiło,ja krótko
Właśnie dzięki temu że koledzy mogą się wypowiedzieć ja amator mogę czegoś się nauczyć i dzięki tej możliwości jestem za ocenianiem opisowym.
-"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-
Nikon http://greg77.com/
Patrz a ja nie raz skrytykowałem zdjęcia ludzi uważanych przez Ciebie za TWA i jakoś nie dostałem po uszach. Czy to znaczy że jestem w TWA? Otóż mogę Ci powiedzieć że nie. Przynajmniej za takiego się nie uważam a chyba nikt na przymus bez mojej wiedzy mnie tam nie przyjął. Proponuję powołać Forumową Komisję Śledczą ds. nacisków na forumowiczów i zbadania czym jest TWA![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
Przepraszam Sowulus12, nie mam - to bylo 3-4 miesiecy temu - nie mam juz tej wiadomosci. W miedzyczasie pozbywalem sie 5D, teraz cos sprzedaje, cos kupowalem, a nie mam w zwyczaju zbierania na nikogo "kwitow". Jesli uzytkownik, ktory to do mnie napisal ma tyle cywilnej odwagi i przeczyta ten watek, a jestem tego pewien, to moze sam sie ujawni - ja tego robic nie bede
Jesli ktos chce, moze mi wierzyc, jesli nie, to trudno, ale niestety TAKIE SĄ FAKTY.
Skontaktuj się z nami