Close

Strona 8 z 14 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 139

Domyślnie

Ale się narobiło,ja krótko
    Właśnie dzięki temu że koledzy mogą się wypowiedzieć ja amator mogę czegoś się nauczyć i dzięki tej możliwości jestem za ocenianiem opisowym.
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sowulus12 Zobacz posta
    Ja zrozumiałem że Kolega napisał o tych gwiazdkach z nutką ironii (z przekąsem).
    Eeee bo tak mnie ten watek bulwersuje!!!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gadzeciarz Zobacz posta
    Właśnie dzięki temu że koledzy mogą się wypowiedzieć ja amator mogę czegoś się nauczyć i dzięki tej możliwości jestem za ocenianiem opisowym.
    Cały czas się zastanawiam czy jedno wyklucza druge (opis / ocena)?

Greg nie tylko Ciebie - ale czasem chyba takie tematy są potrzebne żeby "powietrze zeszło".
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    biorac pod uwage kilka innych watkow tego samego autora to smiem twierdzic, ze tak...to jest wlasnie TWA jako, ze ja nie naleze do TWA i pod kazdym zdjeciem pisze czy mi sie podoba czy nie to za to dostaje po uszach w prywatnych wiadomosciach...nie dzieki! tak to ja sie bawic nie bede. zabieram zabawki i spadam do wlasnej piaskownicy...
    Patrz a ja nie raz skrytykowałem zdjęcia ludzi uważanych przez Ciebie za TWA i jakoś nie dostałem po uszach. Czy to znaczy że jestem w TWA? Otóż mogę Ci powiedzieć że nie. Przynajmniej za takiego się nie uważam a chyba nikt na przymus bez mojej wiedzy mnie tam nie przyjął. Proponuję powołać Forumową Komisję Śledczą ds. nacisków na forumowiczów i zbadania czym jest TWA
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gadzeciarz Zobacz posta
    gadzeciarz, prosze przeczytaj ten watek od poczatku.
    Tu nie chodzi o to, ze nie nalezy krytykowac, radzic, czy pisac, ale robmy to rzetelnie, albo jak kto woli MERYTORYCZNIE.
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Go..no sie bedziesz uczyc......myslisz ze ilosc gwiazdek zmobilizuje ciebie bardziej do pracy niz podpowiedz kolegow z forum......skoncza sie opinie i konstruktywna krytyka!
    Teraz to chociarz musisz napisac kilka slow!
    No wlasnie o tym pisze! Dawac gwiazdki i spadam. Ja chce sie uczyc i czytac o wszystkich swoich bledach. Juz powoli zaczynam komentowac zdjecia innych forumoiczow. I tez w ten sposob sie ucze. Greg. Gwiazdki i spadam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez semyazza Zobacz posta
    gadzeciarz, prosze przeczytaj ten watek od poczatku.
    Tu nie chodzi o to, ze nie nalezy krytykowac, radzic, czy pisac, ale robmy to rzetelnie, albo jak kto woli MERYTORYCZNIE.
    Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    Patrz a ja nie raz skrytykowałem zdjęcia ludzi uważanych przez Ciebie za TWA i jakoś nie dostałem po uszach.
    to sie ciesz, bo mi w bardzo zaawulowanej formie kazano spier...ć i nigdy wiecej nie pisac, bo sie nie znam. OK, wiec nie pisze, bo skoro sie nie znam na smarowaniu, to pewnie nic odkrywczego nie wniose, a tylko chlewu narobie
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez semyazza Zobacz posta
    to sie ciesz, bo mi w bardzo zaawulowanej formie kazano spier...ć i nigdy wiecej nie pisac, bo sie nie znam. OK, wiec nie pisze, bo skoro sie nie znam na smarowaniu, to pewnie nic odkrywczego nie wniose, a tylko chlewu narobie
    Jakiś konkret? Fakt? Tak to do niczego nie dojdziemy....
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

z wielka checia przytoczyl bym fragmenty prywatnych wiadomosci, ale niestety skrzynka ma ich ograniczona wielkosc, wiec co jakis czas trzeba czyscic...

Domyślnie

Przepraszam Sowulus12, nie mam - to bylo 3-4 miesiecy temu - nie mam juz tej wiadomosci. W miedzyczasie pozbywalem sie 5D, teraz cos sprzedaje, cos kupowalem, a nie mam w zwyczaju zbierania na nikogo "kwitow". Jesli uzytkownik, ktory to do mnie napisal ma tyle cywilnej odwagi i przeczyta ten watek, a jestem tego pewien, to moze sam sie ujawni - ja tego robic nie bede
    Jesli ktos chce, moze mi wierzyc, jesli nie, to trudno, ale niestety TAKIE SĄ FAKTY.

Strona 8 z 14 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów