Close

Strona 7 z 14 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 139

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Zapewne dostałeś tam parę negatywów....
    Ja ,przy okazji,poproszę o jedną....może o dwie rzeczy..o więcej dystansu i więcej humoru...
    Źle, a dyskusję uspokoi rzeczowość a nie dystans i wątpliwy humor.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mark Kowalczyk Zobacz posta
    ŻADNYCH przykładów - PROSZĘ!!! bo się naprawdę popieprzy. Wymiana zdań to nie konflikt. Dla uspokojenia emocji, zgadnijcie dlaczego użytkownik Canona(czyli ja) tak angażuje się w forum Nikona.
    A może właśnie ujawnić owe TWA. Może skończy się dziecinne bicie piany i przejdziemy do konkretów. Wkurza mnie ta dziecinada
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Niech jakis moderator przeniesie ten watek do Cafe please.....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    A może właśnie ujawnić owe TWA. Może skończy się dziecinne bicie piany i przejdziemy do konkretów. Wkurza mnie ta dziecinada
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=115179

do zadnego cafe! tam trzeba byc zalogowanym by moc czytac. w tej chwili dostep do watku ma kazdy i niech w swiat idzie info jak sie tu dzieje!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Niech jakis moderator przeniesie ten watek do Cafe please.....
    Jako nieszczęsny twórca tego zamieszania po raz drugi popieram pomysł Grega.

Gdyby co nie rejteruję, ale na dziś starczy. W razie wywołania do tablicy, będę jutro dostępny po 15-tej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=115179

do zadnego cafe! tam trzeba byc zalogowanym by moc czytac. w tej chwili dostep do watku ma kazdy i niech w swiat idzie info jak sie tu dzieje!
    I co w związku z tym wątkiem? Czy ludzie którzy się tam wypowiedzieli należą do rzeczonego TWA???
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Zatrzymalem sie na 3ciej str. postu i wystarczy. Moglbym zacytowac kilka odp. np Grega.
    Napisze juz kolejny raz. To wyjadkowe forum i to tylko i tylko tutaj nauczylem sie fotografii(ucze sie).
    Ciekawe czego nauczylbym sie na plfoto,digart,fotoik czy innych(nie ujmujac zadnej). No pewnie łaziłbym z glowa w chmurach i nic nie potrafil. Tak. Bo przeciez na ...moje zdjecia wsztstkie to rewelacja,fenomen itp. itd.
    DAWAC GWIAZDKI PANIE I PANOWIE. Najlepiej anonimowo. To sie dopiero bedziemy uczyc!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    I co w związku z tym wątkiem? Czy ludzie którzy się tam wypowiedzieli należą do rzeczonego TWA???
    biorac pod uwage kilka innych watkow tego samego autora to smiem twierdzic, ze tak...to jest wlasnie TWA jako, ze ja nie naleze do TWA i pod kazdym zdjeciem pisze czy mi sie podoba czy nie to za to dostaje po uszach w prywatnych wiadomosciach...nie dzieki! tak to ja sie bawic nie bede. zabieram zabawki i spadam do wlasnej piaskownicy...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    DAWAC GWIAZDKI PANIE I PANOWIE. Najlepiej anonimowo. To sie dopiero bedziemy uczyc!!!
    Go..no sie bedziesz uczyc......myslisz ze ilosc gwiazdek zmobilizuje ciebie bardziej do pracy niz podpowiedz kolegow z forum......skoncza sie opinie i konstruktywna krytyka!
    Teraz to chociaż musisz napisac kilka slow!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Go..no sie bedziesz uczyc......myslisz ze ilosc gwiazdek zmobilizuje ciebie bardziej do pracy niz podpowiedz kolegow z forum......skoncza sie opinie i konstruktywna krytyka!
    Teraz to chociarz musisz napisac kilka slow!
    Ja zrozumiałem że Kolega napisał o tych gwiazdkach z nutką ironii (z przekąsem).
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Strona 7 z 14 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów