Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: Maja

Domyślnie Maja

trzeba sie w końcu przypomnieć ...sporo mam materiału nowego, ale czasu znacznie mniej na jego obróbkę, ale póki co pokażę Maję, makijaż i stylisz - brak (malowała sie sama)

1.

2.

3.

4.

5.
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

Raczej trudno nie pamietać o Tobie i Twoich pracach. Kolejny genialny set, pozdrawiam

Oszczędny w słowach Awatar buntux
    Miasto
    Płock
    Wpisów
    1

Domyślnie

Osobiście - mi się podoba, świetny set z małym ale... szkoda, że nie ma ani jednego zdjęcia z zamkniętymi ustami - najbardziej boli mnie to na 4-rce

Ale co ja tam wiem - ani jednej fotki nie dałem pod ocenę forum a się mądrze
    W portretach jestem cienki jak szpadel, więc jedynie pozostaje mi się uczyć od takich osób jak Ty.
    PS. B&W na 2-jce to dla mnie mistrzostwo świata i okolic
    XT4 + X100F + D750 (Sprzedane: Z6, F100 || Posiadane, ale nieużywane: D300s)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez buntux Zobacz posta
    Osobiście - mi się podoba, świetny set z małym ale... szkoda, że nie ma ani jednego zdjęcia z zamkniętymi ustami - najbardziej boli mnie to na 4-rce

Ale co ja tam wiem - ani jednej fotki nie dałem pod ocenę forum a się mądrze
    W portretach jestem cienki jak szpadel, więc jedynie pozostaje mi się uczyć od takich osób jak Ty.
    PS. B&W na 2-jce to dla mnie mistrzostwo świata i okolic
    nie ma co sie bać wypowiadać własnych odczuć czy opinii...jesli brakuje Tobie zamkniętych ust - to wporzo, tak lubisz i koniec ... odbiór zdjęć w tym portretów jest bardzo subiektywny i zdolność wypowiadania się na temat zdjęć nie wymaga lat praktyki .... w szczegółach technicznych jest to pewnie ważne, ale nie w stwierdzeniu czy sie podoba, czy nie ..pozdrawiam
    Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

.... a piąteczka rewelacja
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

fajne zdjęcia najlepsza 1 i 5
    || D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Lodz - Southampton

Domyślnie

Witam

Przyzwyczailes nas do wysokiego poziomu ... bywalo zatem lepiej.

Naj 2 !!!! SUPER

POzdrawiam,
    Pawel
    D80, N18-70 kit, S30/f1.4

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

cała seria świetna , 5 cudowna
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

podoba mi sie to nowe wcielenie bardzo bardzo fajnie laczysz na tych fotkach piekno modelek z "brudna" kolorystyka

z mikrodetali, zastanawiam sie czy na 1 i 2 ciut swiatla od dolu by sie nie przydalo tak jakby to ujac "uci-puci" ... mam wrazenie, ze obrobka wydobyla troche cienie/worki pod oczami

choc z drugiej strony w tej tonacji to kompletnie nie przeszkadza

Domyślnie

Świetna robota... jak zawsze

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów