1 i 5 na +
na 4 zostawilbym troche glowy
Szukaj
1 i 5 na +
na 4 zostawilbym troche glowy
Ja juz tradycyjnie sie powtorze i powiem ze bezwzglednie mi sie podoba. I bezwzglednie i otwarcie przyznaje ze tak....jestem wyznawca Phoenixoizmu we wspolczesnej fotografii.![]()
zobaczyłam 1. i powiedziałam 'daj, Panie Boże, zrobić kiedyś takie zdjęcie'
1. mój faworyt, 2. za poprzednikami - wspaniałe bw...
ale na 3 zastanawiam się czy tej krawędzi to albo nie za mało albo nie za dużo..? mnie to lekko przeszkadza,ale w sumie to pojęcia o kompozycji za dużego nie mam więc niech się fachowcy w tej kwestii wypowiedzą...
[SIZE="1"]"... jestem kobietą ..."D80, N18-135, N50/1,8, N35/1,8
Phoenix - znowu tu wróciłem - jaram się pierwszą i drugą fotąlubię taki styl Twojego portretowania. najjjjjs
![]()
Przyłaczam się do głosów za 1 i 2. Z naciskiem na 2.
osobiście nie przepadam za portretami z małą GO, ale... ale to wyszły wyjątkowo ciekawie.. warsztatowo - SUPER.. ogolnie na plus, choć jak ktos zauwazył.. przynajmnieej jedno z zakmnietymi ustami byłoby wskazane... tararara..
pozdrawiam
www.bartoszsklodowski.pl
D300 + MB-D10 | D70s | T 12-24/4 | S 15-50/2.8 | N 50/1.4 | N 85/1.8 | N 70-200/2.8 VR | S 150/2.8 | SB600
Rewelacyjny zestaw.
D7200
Pierwsze i ostatnie są fantastyczne. PIORUNUJĄCE spojrzenie. TOTALNA hipnoza, fantastyczna plastyka. Kupuję to! Gratuluję i zazdroszczę warsztatu
Ad. 3 i 4 - oczywiście w ogromnym stopniu masz rację...ale w przypadku nadgarstka sam przyznasz , że w tej postaci (mocno poza GO) nie drażni mocno ten fakt, a ma wpływ na ogólną kompozycję (fakt niestandartową) foty, 4 - tu aby pokazać do końca emocje musiałem użyć dodatkowo takiego zabiegu aby po pierwsze pokazać i oczy i gest reki, po drugie znów niestandartowym kadrem wprowadzic niepokój i zaintrygowanie w obrazie![]()
Pozdrówka Jacek ....
Zastanawiam sie co piekniejsze: modelka czy zdjeciaSwietne prace gratuluje.
Skontaktuj się z nami