Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: Maja

Domyślnie

1 i 5 na +
    na 4 zostawilbym troche glowy

Domyślnie

Ja juz tradycyjnie sie powtorze i powiem ze bezwzglednie mi sie podoba. I bezwzglednie i otwarcie przyznaje ze tak....jestem wyznawca Phoenixoizmu we wspolczesnej fotografii.

Domyślnie

zobaczyłam 1. i powiedziałam 'daj, Panie Boże, zrobić kiedyś takie zdjęcie'

1. mój faworyt, 2. za poprzednikami - wspaniałe bw...

ale na 3 zastanawiam się czy tej krawędzi to albo nie za mało albo nie za dużo..? mnie to lekko przeszkadza,ale w sumie to pojęcia o kompozycji za dużego nie mam więc niech się fachowcy w tej kwestii wypowiedzą...
    [SIZE="1"]"... jestem kobietą ..." D80, N18-135, N50/1,8, N35/1,8

Domyślnie

Phoenix - znowu tu wróciłem - jaram się pierwszą i drugą fotą lubię taki styl Twojego portretowania. najjjjjs

Domyślnie

Przyłaczam się do głosów za 1 i 2. Z naciskiem na 2.
    flickr | momenty.net
    Wyobraźnia i parę szkiełek.

Domyślnie

osobiście nie przepadam za portretami z małą GO, ale... ale to wyszły wyjątkowo ciekawie.. warsztatowo - SUPER.. ogolnie na plus, choć jak ktos zauwazył.. przynajmnieej jedno z zakmnietymi ustami byłoby wskazane... tararara..

pozdrawiam
    www.bartoszsklodowski.pl
    D300 + MB-D10 | D70s | T 12-24/4 | S 15-50/2.8 | N 50/1.4 | N 85/1.8 | N 70-200/2.8 VR | S 150/2.8 | SB600

Domyślnie

Rewelacyjny zestaw.
    D7200

Domyślnie

Pierwsze i ostatnie są fantastyczne. PIORUNUJĄCE spojrzenie. TOTALNA hipnoza, fantastyczna plastyka. Kupuję to! Gratuluję i zazdroszczę warsztatu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Tradycyjnie nikt nie krytykuje phoenixa to ja muszę
    1 i 2 świetne
    3 by tez było świetne gdyby nie za bardzo złamana w nadgarstku ręka
    4 kadrowanie, cięcie u góry mi się nie podoba, za blisko brwi, centrum zdjęcia to pusty dekolt a oczy (w portrecie najistotniejsze) są na samym skraju zdjęcia.
    5 dobre

usta na sporej części zdjęć sa jakieś ... ni to suche, ni to błyszczące (szczególnie 1,4,5). Może je trochę przygasić?

PS - muszę dać przykład w krytykowaniu znajomych , bo w dziale krajobraz jest bardzo długa dyskusja o TWA.

Ad. 3 i 4 - oczywiście w ogromnym stopniu masz rację...ale w przypadku nadgarstka sam przyznasz , że w tej postaci (mocno poza GO) nie drażni mocno ten fakt, a ma wpływ na ogólną kompozycję (fakt niestandartową) foty, 4 - tu aby pokazać do końca emocje musiałem użyć dodatkowo takiego zabiegu aby po pierwsze pokazać i oczy i gest reki, po drugie znów niestandartowym kadrem wprowadzic niepokój i zaintrygowanie w obrazie
    Pozdrówka Jacek ....

T.Gruszecki
    Gość

Domyślnie

Zastanawiam sie co piekniejsze: modelka czy zdjecia Swietne prace gratuluje.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów