Close

Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 139

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Podaj konkretny przyklad, inaczej bedziemy debatowac o mitycznej Grupie Trzymajacej Wladze, a do dyskutujacych o takich sprawach upodabniac sie nie powinnismy
    nie, nie bede podawac, bo inaczej bym musial wywlekac konkretne osoby i konkretne posty.
    i wiesz co bedzie? wiesz pewnie - od slowa do slowa zacznie sie ch...a rozmowa.
    Jesli ktos jest ŚWIADOMYM forumowiczem, jesli sledzi watki, to bardzo latwo wylapie kto z kim i gdzie konczy sie merytoryka, a zaczyna miod....
    Sorry, ale ja sie nie dam wciagnac w wojenke.
    Jesli ktos przeczytal, co powyzej napisalem i to zrozumial, to jest szansa, ze pare rzeczy przemysli, jesli nie zrozumial, to sorry, ale nie jestesmy przedszkolakami i pewne rzeczy sa albo oczywiste, albo nie.
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

ŻADNYCH przykładów - PROSZĘ!!! bo się naprawdę popieprzy. Wymiana zdań to nie konflikt. Dla uspokojenia emocji, zgadnijcie dlaczego użytkownik Canona(czyli ja) tak angażuje się w forum Nikona.

Domyślnie

Podaj konkretny przyklad, inaczej bedziemy debatowac o mitycznej Grupie Trzymajacej Wladze, a do dyskutujacych o takich sprawach upodabniac sie nie powinnismy
    daleko szukac nie trzeba - http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=115179

p.s.
    mi i tak juz to wisi i powiewa...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mark Kowalczyk Zobacz posta
    ŻADNYCH przykładów - PROSZĘ!!! bo się naprawdę popieprzy. Wymiana zdań to nie konflikt. Dla uspokojenia emocji, zgadnijcie dlaczego użytkownik Canona(czyli ja) tak angażuje się w forum Nikona.
    Zapewne dostałeś tam parę negatywów....
    Ja ,przy okazji,poproszę o jedną....może o dwie rzeczy..o więcej dystansu i więcej humoru...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    więcej dystansu i więcej humoru...
    watek z humorem jest w cafe...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez semyazza Zobacz posta
    Przez te wszystkie lata obserwuje powolna dewaluacje uczciwego oceniania zdjec. Ono bylo kiedys na samym poczatku, do momentu gdy nie rozpoczela sie seria cyklicznych zlotow regionalnych i ogolnych, czyli do momentu gdy nie pojawily sie silne relacje pomiedzy uzytkownikami, ktorzy wirtualny swiat forum zamienili na rzeczywistosc.
    Nigdy nie byłem kolego na żadnym zlocie, kuligu, ognisku i innych integracyjnych spotkaniach z ludźmi z forum.

Cenię sobie właśnie prywatność.

Ja kończę tę dyskusję, bo szkoda mi na nią po prostu czasu.

Pozdrawiam wszystkich zadowolonych i niezadowolonych z tego forum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    daleko szukac nie trzeba - http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=115179

p.s.
    mi i tak juz to wisi i powiewa...
    Uwazasz, ze to zle zdjecie? Dlaczego tego nie napisales? A napisales, ze nie napiszesz nic...
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Uwazasz, ze to zle zdjecie?
    co ja uwazam to pozostawie dla siebie.
    a tu takie male porownanie. zdjecie, na ktorym jest swiatlo...

Domyślnie

Ooo,właśnie zauważyłem ,że "trzymam władzę".....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Nigdy nie byłem kolego na żadnym zlocie, kuligu, ognisku i innych integracyjnych spotkaniach z ludźmi z forum.
    ale po co to napisales? uwazasz, ze napisalem wlasnie o Tobie? bez jaj.... moja wypowiedz byla BARDZO ogolna - szanuje WSZYSTKICH forumowiczow, niezaleznie od stazu, ilosci postow czy tego co pisza, wiec jak widzisz unikam wycieczek personalnych, bo nie o to w tym momencie chodzi
    Szuwar, ja na forum zarejestrowalem sie grubo ponad dwa lata przed Toba i chyba latwiej mi ocenic jak bylo na poczatku, a jak jest teraz.
    Ja rowniez nie bylem i ani sie tego nie ciesze, ani tego nie zaluje, bo rowniez cenie sobie swoja prywatnosc.
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów