Jeszcze takie pytanie ta Leica MP którą Mario nabył to model pomiędzy M6 i M7 ??? dobrze rozumuje ??
Czornyj z tego co piszesz wynika, że tego noctuluxa nie poddają face liftingowi ??
Szukaj
Jeszcze takie pytanie ta Leica MP którą Mario nabył to model pomiędzy M6 i M7 ??? dobrze rozumuje ??
Czornyj z tego co piszesz wynika, że tego noctuluxa nie poddają face liftingowi ??
Pozdrawiam Tomasz
noctilux nie jest latwym szklem wiec nie chce sie jakos kategorycznie wypowiadac po pstryknieciu na szybko jednej rolki
przykladowe zdjecie z summiluxa-m 50/1.4 asph
winiete dodalem sam bo na 1.4 nie wystepuje
kolory, kontrast - nic nie pociagane
jak dla mnie szklo wybitne
nie nadarmo ma opinie najlepszej 50tki swiata
przed zakupem chce jedynie sprawdzic tego noktona czy wart jest swojej ceny
a to moje nowe cudenko
musze powiedziec ze czlowiek z czyms takim na szyji jest zupelnie niewidzialny
chodizlem po lazienkach i pstrykalem ludziom fotki i nikt nawet nie zauwarzyl ze jest fotografowany
Ostatnio edytowane przez ranbir kapoor ; 24-09-2009 o 12:45
Road to Manila
Na zapodanym zdjęciu kolorki fajne, ale resztę trudno ocenić. Co przesądziło, że zdecydowałeś się na wersję MP ??
Pozdrawiam Tomasz
MP to klasyka
bez czerwonej rzuczajacej sie w oczy kropki, bez wodotryskow jakie juz ma M7
Road to Manila
Dokładnie - wyszła bodaj na fali narzekań, że M6 jest zbyt plastik-fantastik-syfiastik. Z ciekawości - ile kosztuje ten pancerniczek?
Hmm .. po takiej prezentaji chetnie przygarnal bym takie M9(Jako dziecko csyfry obecnie jeszcze nie dorosłem do żelatyny) z 50/1.4 i 21/1.4 .. tylko czemu to jest tak k@#$$#%^ drogie..
pozdrawiam
Mirek$
prezentacja dopiero bedzie, jak nabede juz szklo i zrobie kilka rolek
i musze przyznac ze po srenioformatowych 12 klatkach na filmie te 36 robi sie nagle baaardzo duzo
Road to Manila
Ehh ehh, wzdychać można bez końca jakie to jest wspaniale małe... Szczytem miniaturyzacji są CV35/1.4 i CV15/4.5...
Idę odkurzyć zorkę 4...
Skontaktuj się z nami