Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 57

Wątek: leica - ktora?

Domyślnie

Jeszcze takie pytanie ta Leica MP którą Mario nabył to model pomiędzy M6 i M7 ??? dobrze rozumuje ??

Czornyj z tego co piszesz wynika, że tego noctuluxa nie poddają face liftingowi ??
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

noctilux nie jest latwym szklem wiec nie chce sie jakos kategorycznie wypowiadac po pstryknieciu na szybko jednej rolki

przykladowe zdjecie z summiluxa-m 50/1.4 asph
    winiete dodalem sam bo na 1.4 nie wystepuje
    kolory, kontrast - nic nie pociagane
    jak dla mnie szklo wybitne
    nie nadarmo ma opinie najlepszej 50tki swiata

przed zakupem chce jedynie sprawdzic tego noktona czy wart jest swojej ceny

a to moje nowe cudenko

musze powiedziec ze czlowiek z czyms takim na szyji jest zupelnie niewidzialny
    chodizlem po lazienkach i pstrykalem ludziom fotki i nikt nawet nie zauwarzyl ze jest fotografowany
    Ostatnio edytowane przez ranbir kapoor ; 24-09-2009 o 12:45
    Road to Manila

Domyślnie

Na zapodanym zdjęciu kolorki fajne, ale resztę trudno ocenić. Co przesądziło, że zdecydowałeś się na wersję MP ??
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    musze powiedziec ze czlowiek z czyms takim na szyji jest zupelnie niewidzialny
    chodizlem po lazienkach i pstrykalem ludziom fotki i nikt nawet nie zauwarzyl ze jest fotografowany
    Dlatego mnie rowniez korci, aby cos malego kiedys zarzucic Zreszta taki sprzecik mozna miec zawsze ze soba
    regulamin

Domyślnie

MP to klasyka
    bez czerwonej rzuczajacej sie w oczy kropki, bez wodotryskow jakie juz ma M7
    Road to Manila

Domyślnie

Dokładnie - wyszła bodaj na fali narzekań, że M6 jest zbyt plastik-fantastik-syfiastik. Z ciekawości - ile kosztuje ten pancerniczek?

Domyślnie

Hmm .. po takiej prezentaji chetnie przygarnal bym takie M9(Jako dziecko csyfry obecnie jeszcze nie dorosłem do żelatyny) z 50/1.4 i 21/1.4 .. tylko czemu to jest tak k@#$$#%^ drogie..
    pozdrawiam
    Mirek$

Domyślnie

prezentacja dopiero bedzie, jak nabede juz szklo i zrobie kilka rolek
    i musze przyznac ze po srenioformatowych 12 klatkach na filmie te 36 robi sie nagle baaardzo duzo
    Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    No to ładnie.. Jak byś chciał przy okazji prezentacji sprawdzić Summicrona 40/2, to chętnie użyczę.

Domyślnie

Ehh ehh, wzdychać można bez końca jakie to jest wspaniale małe... Szczytem miniaturyzacji są CV35/1.4 i CV15/4.5...
    Idę odkurzyć zorkę 4...

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów