Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Domyślnie Drukarka do nadruku CD

Witam, czy możecie doradzić jakąś drukarkę między innymi do nadruku CD? Znajomy ma HP Photosmart D5360, płytki drukuje ładnie, ale podobno baardzo wolna i pije tusz na litry. Ja nie będę drukować zdjęć, więc nie szukam niczego super - ma być sprawna i ekonomiczna Za dużo wymagam?
    Może coś poradzicie
    pozdrawiam

Domyślnie

Używam Canon Pixma IP4200 - jest całkiem ok. To stary model na dzień dzisiejszy, na pewno znajdziesz następce.

Domyślnie

Ja mam Canon PIXMA IP4500 i jestem bardzo zadowolony.
    Teraz z nowych modeli jest dostępna PIXMA IP4600, która kosztuje ok 350zł. Są dostępne zamienniki tuszów w cenie ok 16 zł za szt. A jakie ładne zdjęcia ta drukarka wypluwa

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 17-09-2009 o 14:26 Powód: orto. ("tuszy")

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcinc Zobacz posta
    Ja mam Canon PIXMA IP4500 i jestem bardzo zadowolony.
    Teraz z nowych modeli jest dostępna PIXMA IP4600, która kosztuje ok 350zł. Są dostępne zamienniki tuszy w cenie ok 16zł za szt. A jakie ładne zdjęcia ta drukarka wypluwa

Pozdrawiam
    Tylko że te zamienniki nie chcą schnąć i nadruki na płytach się rozmazują

Domyślnie

Oooooj, super Wiedziałam gdzie pytać I cena dobra! Za wskazówkę co do rozmazywania się zamienników też dziękuję. A wydruk w końcu wysycha, czy płyta w ogóle nie przyjmuje tuszu?
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 17-09-2009 o 14:26 Powód: pis. ("wogóle")

Domyślnie

Ja używam Epson Stylus Photo R220. Drukarka ma już 4 latka ale jestem zadowolony. Na pewno ma swojego następce.
    Osobiście firmę HP raczej odradzam. Chyba ma najwieksze zużycie tuszu.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 17-09-2009 o 14:27 Powód: pis. ("napewno")

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez łasia Zobacz posta
    Oooooj, super Wiedziałam gdzie pytać I cena dobra! Za wskazówkę co do rozmazywania się zamienników też dziękuję. A wydruk w końcu wysycha, czy płyta wogóle nie przyjmuje tuszu?
    Próbowałem na kilku zamiennikach i rodzajach płyt matowych, perłowych itp... - wydruk po pewnym czasie wysychał, ale wystarczyło potrzeć wilgotnym palcem i się rozmazywał, więc jeśli już drukować płyty, to na oryginalnych materiałach

Domyślnie

jak się na ip4600 drukuje oryginałami na dobrym papierze to nic tych zdjęć nie bierze można taśmę przyklejać i odklejać i nic nie odłazi, ani nie strzępi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Tylko że te zamienniki nie chcą schnąć i nadruki na płytach się rozmazują
    To dziwne bo drukuję na zamiennikach już ponad 3 lata (od roku na PrintLab, a wcześniej na UNINK) i wszystkie płyty a jest ich dużo wcale mi się nie rozmazały.

Ja naprawdę jestem z drukareczki bardzo zadowolony

Domyślnie

można kupić spray (coś a la lakier) i powlekać płytki. wtedy nawet pływanie nie straszne
    coś takiego ma tetenal w swojej ofercie.

tomisiek

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów