Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Działam na HP-C5280 i jest okey.Tusz używam zamiennika ActiveJet cenowo nie jest tak źle.
    O ile mi wiadomo już tego modelu nie robią tylko C5300 ale zewnętrznie się niczym nie różni .
    Wydruk na płycie jest dobry ,może rzeczywiście trochę dużo tuszu zużywa ale tak to już musi być
    Dużo zależy też od płytki do nadruku.
    Kobieta powinna zawsze pozostać kobietą ,ale nie musi ,a mężczyzna ,który nie jest mężczyzną jest już niczym .. B.Bardot

Domyślnie

Ja drukuję na CD/DVD drukarką Epson R285.
    Z efektów zadowolony jestem bardzo.
    24355050508080135105200...
    www.jswierad.pl

Domyślnie

Nie wiem czy ta kwestia się zmieniła, ale kiedyś pod względem kosztów eksploatacji Canon nie miał sobie równych. Miałem kilka drukarek różnych firm, ale to właśnie zamienniki tuszu do Canona były niemal za darmo (kilka lat temu ok 10 zł za kartridż, a takie rzeczy raczej nie drożeją). Poza tym daaawno temu były drukarki z kartridżami kilka razy większymi niż obecnie i to też wychodziło sporo taniej -w niejednym sklepie komputerowym widziałem że do dzisiaj drukują wszystko na starych leksmarkach

Domyślnie

Bardzo dziękuję za wszystkie wskazówki

Domyślnie

Odświeżę temat. Szukam coś do nadruku CD|DVD. Narazie wybor pada na Canon PIXMA iP4700 lub 4850. Ma ktos taki sprzęt. prosze o opinie w uzytkowaniu. Z tego co wyczytalem to 4700 jest wycofany wiec zostaje tylko 4850
    D750|Z16|N20|T24-70/2.8|N85|2xQ30|Q60|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yacekk Zobacz posta
    Odświeżę temat. Szukam coś do nadruku CD|DVD. Narazie wybor pada na Canon PIXMA iP4700 lub 4850. Ma ktos taki sprzęt. prosze o opinie w uzytkowaniu. Z tego co wyczytalem to 4700 jest wycofany wiec zostaje tylko 4850
    Też z chęcią dowiem się od użytkowników tej drukarki jak się sprawuje
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

Sam ujeżdżam ip4850, jakość wydruku jest ok, mam jedynie porównanie do ip3600. Żadnych zaskakujących różnic na korzyść jednej nie zauważyłem. Niedawno activejet wypuścił tusze do ip4850 więc jest dobra alternatywa zamiast oryginalnych tuszy Ogólnie to mogę polecić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bastek Zobacz posta
    Sam ujeżdżam ip4850, jakość wydruku jest ok, mam jedynie porównanie do ip3600. Żadnych zaskakujących różnic na korzyść jednej nie zauważyłem. Niedawno activejet wypuścił tusze do ip4850 więc jest dobra alternatywa zamiast oryginalnych tuszy Ogólnie to mogę polecić
    Jak z nadrukiem na płytkach? Jaka jest wydajność tuszu?
    D750|Z16|N20|T24-70/2.8|N85|2xQ30|Q60|

Domyślnie

testuje EPSON P50, jakość wydruku na płycie DVD verbatima jest niesamowita, jak oryginał, nie mówiąc już o zdjęciach bo to inna bajka
    w tym przypadku nie powiem jaka wydajność na płytach, po kilku szt. nie widać różnic w ilości tuszu

Domyślnie

A czy ktoś stosuje zamienniki sic do tej pixmy 4850???? moja stara ip3000 właśnie się skończyła, kupiłem nowy model, narazie są tam oryginały, ale nie wiem jak te zamienniki na nowsze technologie zabezpieczeń podziałają. Stara ip3000 na zamiennikach chodziła 4 lata, i padła głowica ale zrobiłem na niej na pewno ponad 800 płyt z nadrukiem i kilkanaście ryz papieru.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów