Dobrze, że ma lampę, bo przez dziurkę od klucza to pewno mało światła wpada...![]()
Szukaj
Dobrze, że ma lampę, bo przez dziurkę od klucza to pewno mało światła wpada...![]()
L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...
"How do you feel about women's rights? I like either side of them."
NOWE BMW
w końcu będzie widać paski na spodniach
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
nie wiem czy bylo - juz nie ogarniam....
Próba generalna wielkiej orkiestry symfonicznej. Wchodzi dyrygent:
-Koleżanki i koledzy, zaczynamy od części drugiej, opus pierwszy....Chwileczkę, a gdzie jest pierwszy skrzypek?
-Poszedł do toalety.
-Idźcie po niego, niech tu natychmiast wraca.
-Jakby to powiedzieć...on się tam onanizuje!
Dyrygent wściekły leci do toalety. Rzeczywiście - pierwszy skrzypek stoi w kącie i się masturbuje.
Dyrygent:
-I to k***a ma być pierwszy skrzypek?!? Dłoń swobodna, łokieć wyżej!
Osiemnastoletnia dziewczyna przyszła do swojej matki i mówi jej, że okres jej się spóźnia o dwa miesiące. Przerażona matka pobiegła do apteki po test ciążowy i po chwili wiadome jest, że dziewczyna jest w ciąży. Zdenerwowana matka krzyczy:
- Co za świnia Ci to zrobiła. Musisz mi powiedzieć, chcę go poznać.
Więc dziewczyna pobiegła do pokoju i zadzwoniła do znajomego. Po pół godziny pod dom zajeżdża nowiutkie Ferrari, z którego wysiada przystojny, elegancko ubrany gość w średnim wieku. Wszyscy siadają przy stole i gość mówi:
- Wasza córka powiedziała mi, o co chodzi, ja jednak niestety, ze względu na moją rodzinę, nie mogę się z nią ożenić. Jednak zapewniam Was, że nie chcę się migać od odpowiedzialności, więc jeżeli urodzi się córka, to zapiszę jej 3 sklepy i milion dolarów. Jeżeli to będzie syn, to dostanie 2 fabryki i milion dolarów. A gdy urodzą się bliźniaki, to dostaną po 5 milionów dolarów. Jednak jeżeli wasza córka poroni...
W tym momencie wtrąca się ojciec, który od samego początku nie odezwał się słowem:
- To przelecisz ją jeszcze raz.
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
Nie do końca humor, ale bardzo pozytywny filmik:
http://www.joemonster.org/filmy/1886...h_freerunnerow
The pięćdziesiąt
Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.
Nikon Z6 III, Nikkor Z 14-24/2.8 S, Nikkor Z 105/2.8 mc S, Viltrox 35/1.2 LAB, Leofoto Ranger LS-254C + LH-30
Hehehe dobre. Pitstop prawie jak u Kubicyzawsze niezawodny
![]()
"nie pióro czyni obraz lecz malarz"
Pozdro Kuba
D7000 _____ S10-20 ____ T17-50 ____ N50 ____ T90
mysle ze to tu pasuje: http://www.fishki.net/comment.php?id=57572
I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?
Skontaktuj się z nami