Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Piotrków Tryb.

Domyślnie Nikon D80 - Problem

Witam, mam problem z Nikonem D80 (kupiony 12.08 r.) . Kiedy mam ustawiony na tryb auto i zrobię parę zdjęć, a później chce przejrzeć te zdjęcia na aparacie to wtedy „wariuje” górny wyświetlacz i nie mogę w ogóle przejrzeć zdjęć i tak za każdym razem kiedy chce przejrzeć zdjęcia. Proszę o rady.

Domyślnie

Wiatam. NIe miałem z takim problemem do czynienia, ale spróbuj może wgrać jeszcze raz firmware może pomoże. Pozdrawiam

Domyślnie

Może reset
    Nikon D700/D50 N18-70/f3,5-4,5 S70-300/f4,5-5,6 N50/1.8D T35-75/f2.8

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Piotrków Tryb.

Domyślnie

Resetowałem już i niestety nadal to samo. A po wgraniu firmware nie strace gwarancji?

Domyślnie

Nie, bo jest on dostępny na stronie producenta.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Piotrków Tryb.

Domyślnie

Ok. Dzięki za odpwiedz. Jutro dam znać co i jak A ma ktos może link jak dobrze wgrać oprogramowanie do aparatu żeby tego nie spieprzyć?

Domyślnie

Ściagasz na kompa, formatujesz karte pamięci, kopiujesz firmware A na kartę, wkladasz do aparatu, wgrywasz
    formatujesz karte pamięci, kopiujesz firmware B na karte, wkladasz do aparatu, wgrywasz.
    Finito
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Piotrków Tryb.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateo912 Zobacz posta
    Ściagasz na kompa, formatujesz karte pamięci, kopiujesz firmware A na kartę, wkladasz do aparatu, wgrywasz
    formatujesz karte pamięci, kopiujesz firmware B na karte, wkladasz do aparatu, wgrywasz.
    Finito
    A można przez kabel? Nie mam czytnika kart

Domyślnie

można, ale nie trzeba przesadzać z tym formatowaniem, raz na początku wystarczy a później tylko usuwać co zbędne
    Dziewiąty najstarszy użytkownik forum.
    Sansa Clip 4 GB + Sennheiser PX100 II
    kekacz.blogspot.com

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Piotrków Tryb.

Domyślnie

Wgrałem firmware, ale niestety nic to nie dało nadal gorny wyświetlacz wariuje i nie da się zdjeć oglądać. Ma ktoś inny pomysł czy oddać go na gwarancje?

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów