Szukaj
Wiatam. NIe miałem z takim problemem do czynienia, ale spróbuj może wgrać jeszcze raz firmware może pomoże. Pozdrawiam
Może reset
Nikon D700/D50 N18-70/f3,5-4,5 S70-300/f4,5-5,6 N50/1.8D T35-75/f2.8
Resetowałem już i niestety nadal to samo. A po wgraniu firmware nie strace gwarancji?
Nie, bo jest on dostępny na stronie producenta.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Ok. Dzięki za odpwiedz. Jutro dam znać co i jakA ma ktos może link jak dobrze wgrać oprogramowanie do aparatu żeby tego nie spieprzyć?
Ściagasz na kompa, formatujesz karte pamięci, kopiujesz firmware A na kartę, wkladasz do aparatu, wgrywasz
formatujesz karte pamięci, kopiujesz firmware B na karte, wkladasz do aparatu, wgrywasz.
Finito
Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120
można, ale nie trzeba przesadzać z tym formatowaniem, raz na początku wystarczy a później tylko usuwać co zbędne
Wgrałem firmware, ale niestety nic to nie dałonadal gorny wyświetlacz wariuje i nie da się zdjeć oglądać. Ma ktoś inny pomysł czy oddać go na gwarancje?
Skontaktuj się z nami