Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Zielona dolina

Oszczędny w słowach Awatar fiolka
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie Zielona dolina

Jeszcze jedno z Ladakhu, tym razem zielona przez 3 miesiące w roku dolina Indusu, 3500m. npm- szczelnie otoczona pasmem Karakorum i Himalajów. Zapraszam

S5 i rower i jeszcze S10-20, N16-85, Jupik, Heliosy i coś tam, coś tam

Domyślnie

Eeee no swietne.....ladna obrobka choc mam wrazenie ze cos sie stalo z podloga......chyba ze drzewa tam sa takie waskie.....widok pierwsza klasa ciutek mniej nieba!

Oszczędny w słowach Awatar fiolka
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Z podłogą nic złego się nie stało, tam takie wąziutkie drzewa, bo to 3 i pól tys w górę, widać dokładnie tę granicę. Mieszkańcy wycinają te drzewa i wykorzystują do budowy dachów na domach ale mają obowiązek w miejsce wyciętych wsadzić nowe ( gałęzie) i jak to na jakimś moim pierwszym zdjęciu tutaj było (ktoś powiedział: badyle, hihiii), są skarbem mieszkańców stolicy ( bo to co widać to początek Leh- stolicy Ladakhu). A niebo to jakoś lubię, hiii
    S5 i rower i jeszcze S10-20, N16-85, Jupik, Heliosy i coś tam, coś tam

Domyślnie

Ładnie.
    Fajna miejscówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fiolka Zobacz posta
    A niebo to jakoś lubię, hiii
    Eeee no ja tez lubie ale tutaj jakies zblurowane jest i chyba bym zrezygnowal.....ale to ja oczywiscie!

Oszczędny w słowach Awatar Fatamorgana
    Miasto
    UK- The North/PL- The South

Domyślnie

WOW! Ladakh!
    To wyjaśnia wszystko...
    Bardzo soczysty widoczek, a przez to, że tak u nas rzadki, tym bardziej cenny.
    Przy okazji polecam wspaniałą diaporamę Dietera Glogowskiego (Niemca często bywającego u nas w gościnie, speca od tamtych krain) : "Ladakh, kraj wysokich przełęczy"
    Sympatyk Canona, użytkownik Sony, posiadacz Nikona.
    D4, D7100, D300 + 7 dział kalibru 16-300mm, amunicja oraz sporo stuffu- w tym 5 m. wężyka....

Domyślnie

od pierwszego zdjecia jakie zaprezentowalas odnosze dziwne wrazenie plastikowosci mimo swietnych kadrow i kolorow zdjecia wygladaja jak po odszumianiu. brak jakich kolwiek szczegulow. moze tam tak jest, moze nie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    od pierwszego zdjecia jakie zaprezentowalas odnosze dziwne wrazenie plastikowosci mimo swietnych kadrow i kolorow zdjecia wygladaja jak po odszumianiu. brak jakich kolwiek szczegulow. moze tam tak jest, moze nie...
    też mam wrażenie wygładzenia zdjęcia, sadzę ze to kwestia ustawień w aparacie lub moze szkła choć to widniejace w stopce jest dobrym obiektywem, jednak f9 to trochę mało, obrabiane Corelem - Fuji generalnie jest miękki ale fotki sa ok. duzy wpływ na odbiór zdjęć ma również samo miejsce najbardziej podoba mi się jednak zdjęcie z pierwszego watku (jak na razie)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    od pierwszego zdjecia jakie zaprezentowalas odnosze dziwne wrazenie plastikowosci mimo swietnych kadrow i kolorow zdjecia wygladaja jak po odszumianiu. brak jakich kolwiek szczegulow.
    Mam dokładnie takie same wrażenie. Miejsca fantastyczne, kadry również niczego sobie, niestety obróbka zbyt "zmiękczyła" tą fotografię i poprzednią również.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Mam dokładnie takie same wrażenie. Miejsca fantastyczne, kadry również niczego sobie, niestety obróbka zbyt "zmiękczyła" tą fotografię i poprzednią również.
    Ten tak uwazam. I jeszcze jedna rzecz jaka rzuca mi sie w oczy (jak juz sie tak czepiam ), to przepalone chmury.
    D80, N18-135, N50 1.8, Sigma 10-20

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów