No tak przeczytałem.. sprawiedliwy wśród narodów świata... jedyny sprawiedliwy... nie proszę o udostępnianie na forum... jedynie o udostepnienie prywatne... a jesli chodzi o uzasadnienie o ktorym piszesz, to zrozumialem je raczej tak:Zamieszczone przez admin
Firma Nikon poprosila o zdjęcie i oczywiscie nie mozna bylo odmówić... za to argumentacja w tamtym wątku w stylu "moze beda pamietac o nas i dadza instrukcje na preferencyjnych warunkach uzytkownikom forum" jest moim zdaniem tak smieszna, ze aż tutaj słysze śmiech pracowników Nikon Polska ktorzy to przeczytali...
Ja nie niezgadzam się z tym, ze instrukcja do aparatu nie powinna byc chroniona prawem autorskim (choc mam małe wątpliwości). Nie zgadzam się z nierównym traktowaniem obywateli Polskich i obywateli innych krajów europejskich, ktorzy a) maja dostep do menu aparatu w jezyku ojczystym... b) maja dostep do instrukcji pdf w swoim ojczystym języku, niezaleznie od miejsca gdzie aparat nabyli... Z tym się nie zgadzam, ale widze, ze jestem sam... więc nie będę juz polemizował. pozdrawiam i żegnam... (mimo wszystko serdecznie).![]()
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami