Close

Strona 385 z 1948 PierwszyPierwszy ... 2853353753833843853863873954354858851385 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 841 do 3 850 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

hahahah
    "nie pióro czyni obraz lecz malarz"
    Pozdro Kuba

Domyślnie

Żona opowiada przyjaciółce:
    - Mąż znowu z delegacji przywiózł nową pozycję....

Gra wstępna jest bez sensu. To tak, jakby trąbić przez 15 minut przed
    wjazdem do garażu.

Kobiecy orgazm ma 5 form:
    1. Relaksacyjna: Ach, ach, ach.
    2. Uległa: Tak, tak, tak.
    3. Geograficzna: Tuu, tuu, tuuu.
    4. Religijna: O mój Boże!
    5. Kryminalna: Zabiję Cię, jeśli teraz przestaniesz!

Johnny miał ochotę na seks z koleżanką pracy, wiedział jednak, że ona jest związana z kimś innym... Johnny był coraz bardziej sfrustrowany, aż w końcu pewnego dnia podszedł do niej i powiedział:
    - Dam ci 100 dolarów, jeśli pozwolisz, żebym wziął cię od tyłu.
    Ale dziewczyna powiedziała NIE. Johnny odpowiedział:
    - Będę szybki, rzucę pieniądze na podłogę, ty się pochylisz, a ja skończę zanim zdążysz je podnieść!
    Ona pomyślała chwilę i w końcu stwierdziła, że musi skonsultować się ze swoim chłopakiem. Zadzwoniła do niego i opowiedziała mu, o co chodzi. Jej chłopak odpowiedział:
    - Zażądaj od niego 200 dolarów. Podnieś je szybko, on nawet nie zdąży ściągnąć spodni. Dziewczyna się zgodziła. Pół godziny później jej chłopak ciągle czekał na telefon. W końcu po 45 minutach sam do niej zadzwonił i spytał co się stało.
    - Ten sukinsyn użył monet!!!
    N

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psychotrop Zobacz posta
    z dzisiejszych funiastych:

Siedzi facet wieczorem w domu i słyszy pukanie do drzwi. Otwiera, a tam stoją: Zielony Smok, Niedźwiedzica, Klaun, Facet od Hot Dogów, Żyrafa, Smerfy i Chuck Norris.
    Facet pyta:
    - Aleee... o sooo chozi?
    - Policja! Wiemy o narkotykach!

Genialne!
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Miazga

Domyślnie

Mam takie pytanko, pamietacie ktos z Was, w tym watku bylo, link do stronki z komiksem, w ktorym to dwie armie, czerwoni i niebiescy walczyli w miescie w ktorym sie zgubili? Na stronce bylo kilkanascie krotkich historyjek z przygodami zolnierzy niebieskich zdaje sie.

Poratujcie, bo mnie wzielo, ale niestety nie dokopalem sie do tego watku w humorze.

Z gory dzieki
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

carl00s: Gone With The Blastwave - http://gwtb.chanibal.net/komiks/01._Dlaczego_walczymy
    ...a to inny komiks, warty uwagi chociażby ze względu na wykonanie: http://www.nawlz.com/
    Ostatnio edytowane przez everyman ; 13-08-2009 o 14:01

Domyślnie

everyman - jestem Ci krewien zimne pyszne chmielowe.

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

jak dzieci w rosji dopracowują rysunki w książkach

http://englishrussia.com/?p=4331

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez carl00s Zobacz posta
    everyman - jestem Ci krewien zimne pyszne chmielowe.
    No to już ma dwa.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Strona 385 z 1948 PierwszyPierwszy ... 2853353753833843853863873954354858851385 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów