Close

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 65

Wątek: Leica S2

Domyślnie

Czornyj, Observator. Są rózne podejścia do tematu. Ja obstaję za swoim zdaniem, szanuję Wasze.

Co do cen: Czornyj pamiętasz wątek, który kiedyś założyłem, dotyczący zakonczenia produkcji Noctiluxów? z tego co mi się wydaje, wtedy jasno określiłeś swoje zdanie co do poityki cenowej Leici.

Co do osławionego i Bogu ducha winego samsunga - te zdjęcia na prawdę tak wyglądały. Napisałem, ze zdjęcia z m8 wyglądały jak z samsunga, bo tak wyglądały, nie twierdzę jednak, że ten aparat robi zdjęcia na poziomie samsunga. Chyba wszyscy zanamy przyczynę takiego stanu rzeczy (bład operatora się to nazywało, czy jakoś tak )

Pozdrawiam Panów

Domyślnie

Bo uważam, że ceny Leici są piekielnie wysokie i w kombinacji ze zbyt późnym wejściem na rynek fotografii cyfrowej prędzej czy później doprowadzą tą firmę do bankructwa.

Natomiast jestem realistą i nie sądzę, by mogli sobie pozwolić na oferowanie produktów w niższej cenie, bo po pierwsze - są to produkty niszowe, po drugie - wykonywane w starym, leiczanym stylu, a nie plastik-fantastik masowo tłuczony przez chinoli pracujących za miskę ryżu i kopa w d...

Rycerz
    Gość

Domyślnie

jakas taka brzydka z wyglądu i szkła sprawiają wizualnie kiepskie wrażenie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    Tym się musimy pocieszać...

Domyślnie

I jeszcze mają być ładne zdjęcia . Z brzydala ? Niemożliwe .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    No NIE !!! a jeszcze chwile temu był zakochany w tej marce. Jak mawiał dozorca Popiołek "Koniec świata"
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Bo ta leika jest po prostu brzydka. Pewnie niewygodna, bo przycisków kilka (kontekstowych). Widać aparat do studia, a nie do reporterki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez domi Zobacz posta
    Bo ta leika jest po prostu brzydka. Pewnie niewygodna, bo przycisków kilka (kontekstowych). Widać aparat do studia, a nie do reporterki.
    A jednak, ze wszystkich średnioformatowych korpusów do reporterki S2 jest najlepsza, o ile sytuacja wymaga użycia średniego formatu.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Kolekcjoner juz wrzucal linka w watku o M9 i X1, ale dla porzadku (w koncu to temat o S2) wrzuce tutaj

http://www.luminous-landscape.com/re...s2-first.shtml

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów