Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Plener Dobrzyca

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach Awatar maroo_s
    Miasto
    Kraków, Żukowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tymancjo Zobacz posta
    Witam,
    za to 9 to normalnie...ech jak takie widzę to mi po prostu ręce opadają...
    Możesz rozwinąć? Bo mnie się ta fota podoba i chciałbym wiedzieć czemu jesteś tak bardzo na NIE - czy chodzi o "oklepany" kadr(dla mnie OK)? Bo światło ładne, obróbka też w sumie.

Poza tym podoba mi się 5 bo na luzie i trochę nonszalancko (może bardziej pasuje do sesji portretowej niż ślubniaka ale jednak). 6ka też spoko
    Nikon+Nikkory
    Pozdrawiam, Marek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maroo_s Zobacz posta
    Możesz rozwinąć? Bo mnie się ta fota podoba i chciałbym wiedzieć czemu jesteś tak bardzo na NIE - czy chodzi o "oklepany" kadr(dla mnie OK)? Bo światło ładne, obróbka też w sumie.

Poza tym podoba mi się 5 bo na luzie i trochę nonszalancko (może bardziej pasuje do sesji portretowej niż ślubniaka ale jednak). 6ka też spoko
    Cytat Zamieszczone przez tomasq1983 Zobacz posta
    POZDRAWIAM!!!
    No cóż,

jak zawsze moje opinie są subiektywne i moje.
    Szczerze powiem, że abstrahując może od tego oklepanego i z natury nie lubianego przeze mnie tematu (walizka+droga/tory/peron) to tutaj nie dojrzałem jakoś fajnej obróbki, światła czy mimiki lub ekspresji na twarzach MP, które przekonało by mnie do tego zdjęcia. Kadr jest bardzo oczywisty i jak dla mnie nie ma w sobie nawet tego wyrazu, siły pokazania tej "drogi przed nimi" ot stoją sobie w środku kadru i alboż łapią "stopa" albo właśnie darują życie gladiatorowi.

..tyleż mojego uzasadnienia, skoroż zostałem wywołany do tablicy.

pozdrawiam,
    Tomek
    TymancjO /Tomasz Tomanek/
    głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|
    "...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson

Uprawnienia umieszczania postów