Close

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 80

Wątek: Ryanair

Domyślnie

Prawdopodobnie dowód starczy.
    Ostatnio edytowane przez Mellan ; 23-07-2009 o 20:39
    Canon-Foto-Klub
    C5D, S12-24, C24-70/2.8, C70-200/2.8IS
    Samsung NX10, NX30/2.0, NX18-55 OIS

Domyślnie

dziekuje za wszystkie odpowiedzi...okazuje sie ze jednak dowód wystarczy....

Domyślnie

Norwegia jest jednak czlonkiem strefy Schengen. Islandia tez. UK i Irlandia z kolei nie sa w sterefie Schengen, ale dowód też wystarcza.
    podpis nieczytelny

Oszczędny w słowach Awatar szela
    Miasto
    Dublin/Żory

Domyślnie

Wystarczy Ci dowód! Ja na Twoim miejscu zamiast drugiego dokumentu, zaopatrzyłbym się w dużą cierpliwość jeśli będziesz podróżował liniami które masz w tytule!!! )
    Nie znam gorszych!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szela Zobacz posta
    Wystarczy Ci dowód! Ja na Twoim miejscu zamiast drugiego dokumentu, zaopatrzyłbym się w dużą cierpliwość jeśli będziesz podróżował liniami które masz w tytule!!! )
    Nie znam gorszych!!!
    Leci się godzinę za psie pieniądze. Na co narzekać? Przecież nikt nie broni kupić biletów u większego przewoźnika. Można nawet w pierwszej klasie.

Domyślnie

ja tam na ryana nie narzekam. cena jak pks i pkp, standard ten sam. nie to co central wings: impertynencka oblsuga, sprzet na granicy zywotnonosci a punktualnosc gorsza niz pkp, no ale na szczescvie zdechli
    podpis nieczytelny

Domyślnie

Tylko nie wiem czy statyw pozwola mi przewiezc....jest troche niewymiarowy wedlug ich przepisów....?

Oszczędny w słowach Awatar szela
    Miasto
    Dublin/Żory

Domyślnie

Może i cena początkowa jest mała po wszystkich dopłatach wychodzi jak u lepszych przewoźników!!! Dla obsługi ryanaira (tak się to chyba odmienia) sprzęt alpinistyczny nie jest sprzętem sportowym! Samoloty jeśli chodzi o lata nie są najmłodsze (szczególnie te na krótkich trasach)! Ostatnio kazali mi zapłacić za 1kg nadwagi to chyba jakaś kpina!!! Po zakupach na strefie bezcłowej wszystko musi się zmieścić do podręcznego! Więc każdy kto ma jako podręczny plecak z aparatem może zapomnieć o takowych!
    Życzę i tak udanego lotu a statywu na pokład raczej i tak nie pozwolą Ci zabrać więc lepiej spakuj do bagażu głównego!

Domyślnie

narzekacie tak na tego ryana a powiem ze bilet uk-polska za 120zl w obie strony to nie jest duzo a za tyle latalem wiele razy, drozej mnie taksowka na lotnisko wychodzila, no i punktualnosc pierwsza klasa, czesto nawet byl z 20 minut przed czasem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szela Zobacz posta
    Może i cena początkowa jest mała po wszystkich dopłatach wychodzi jak u lepszych przewoźników!!!
    Jak u lepszych... przed dopłatami Ryanair oferuje standard pksu, kosztuje tyle co pks, ale gdyby go nie było dalej prawie wszyscy by jeździli pksem
    Zamiast się denerwować lepiej iść np do BA, zapłacić dodatkowe 50-100Ł za ekstra obsługę i mieć święty spokój

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów