No nie wiem, u mnie w MM body D300 jest za 6799! Paranoja- to raczej Nikon nie chce dawać im sprzętu żeby sprzedawali za taką cenę![]()
Szukaj
No nie wiem, u mnie w MM body D300 jest za 6799! Paranoja- to raczej Nikon nie chce dawać im sprzętu żeby sprzedawali za taką cenę![]()
elfi.. zachodzisz do mediaka i nawet sie nie przywitaszpozdrowienia od laboludka w MM. a Co do tego D300 za szybą to szkoda słów. on zestarzeje się razem z nami :P
podpis niezgodny z regulaminem
Obiecuje, że zajdę następnym razem, wiesz jak jest - jak żonie wytłumaczyć, że kupuję zabawkę za kilka tysięcy, a stała za plecami ... Nie długo ma być K-7, muszę go obejrzeć...
foch finansowy to na pewno.
Ludzie spanikują, zaczną wykupywać wszystko co jest na półkach, magazyny będa czyste i za kilka dni rzucą nowy, świeży i jeszcze ciepły stuff ku uciesze tyum co czekali i wku*wowi tym co kupili starsze.![]()
W Fotojokerze stwierdzili, że wyprzedali się z D300 tzn. nie ma na magazynie centralnym, a następnych nie będzie bo "Nikon czyści magazyny" (przed następcą) i nie dostarczy im już następnej partii D300.
Nie wiem o co chodzi, ale pewnie o pieniądze (ceny?) i o nowe modele. Kto wie, może już w sierpniu.
no i to jest najprawdopodobniejsze rozwiazaniebo cos mi sie nie chce wierzyc ze sklepy zrezygnowalyby z narzuty ktora zgarniaja ze sprzedazy produktow nikona.. bedzie wiec nastepca d300 i d60..
![]()
ale lza sie w oku kreciwspanialy d300 przechodzi do historii.. no i przestanie robic zdjecia hehe
| korpus, optyka i pstryka |
Trahit sua quemque voluptas
Skontaktuj się z nami