Close

Strona 21 z 27 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 263

Wątek: D300s

Domyślnie

No nie wiem, u mnie w MM body D300 jest za 6799! Paranoja- to raczej Nikon nie chce dawać im sprzętu żeby sprzedawali za taką cenę

Domyślnie

elfi.. zachodzisz do mediaka i nawet sie nie przywitasz pozdrowienia od laboludka w MM. a Co do tego D300 za szybą to szkoda słów. on zestarzeje się razem z nami :P
    podpis niezgodny z regulaminem

Domyślnie

Obiecuje, że zajdę następnym razem, wiesz jak jest - jak żonie wytłumaczyć, że kupuję zabawkę za kilka tysięcy, a stała za plecami .. . Nie długo ma być K-7, muszę go obejrzeć...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kriso Zobacz posta
    mam oficjalne potwierdzenie od dyrektora jednego ze sklepów Media - Saturn w Warszawie, Nikon nie jest zamawiany przez te sklepy do odwołania
    czyżby focha zarzucili?
    Baw się świetnie absolutnie bez powodu.

Zbanowany
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

foch finansowy to na pewno.

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Ludzie spanikują, zaczną wykupywać wszystko co jest na półkach, magazyny będa czyste i za kilka dni rzucą nowy, świeży i jeszcze ciepły stuff ku uciesze tyum co czekali i wku*wowi tym co kupili starsze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dex Zobacz posta
    Ludzie spanikują, zaczną wykupywać wszystko co jest na półkach, magazyny będa czyste i za kilka dni rzucą nowy, świeży i jeszcze ciepły stuff ku uciesze tyum co czekali i wku*wowi tym co kupili starsze.
    Jakby był w rozsądnej cenie, to czemu nie

Domyślnie

W Fotojokerze stwierdzili, że wyprzedali się z D300 tzn. nie ma na magazynie centralnym, a następnych nie będzie bo "Nikon czyści magazyny" (przed następcą) i nie dostarczy im już następnej partii D300.
    Nie wiem o co chodzi, ale pewnie o pieniądze (ceny?) i o nowe modele. Kto wie, może już w sierpniu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez e=mc2 Zobacz posta
    Nie wiem o co chodzi, ale pewnie o pieniądze (ceny?) i o nowe modele. Kto wie, może już w sierpniu.
    Sądząc po ostatniej cenie w FJ, to zależało im na szybkiej sprzedaży. Tak więc ten sierpień jest całkiem realny, chociaż myślę, że w sierpniu będzie prezentacja, a nowy model dostępny 1-2 miesiące później...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez e=mc2 Zobacz posta
    W Fotojokerze stwierdzili, że wyprzedali się z D300 tzn. nie ma na magazynie centralnym, a następnych nie będzie bo "Nikon czyści magazyny" (przed następcą) i nie dostarczy im już następnej partii D300.
    no i to jest najprawdopodobniejsze rozwiazanie bo cos mi sie nie chce wierzyc ze sklepy zrezygnowalyby z narzuty ktora zgarniaja ze sprzedazy produktow nikona.. bedzie wiec nastepca d300 i d60..

ale lza sie w oku kreci wspanialy d300 przechodzi do historii.. no i przestanie robic zdjecia hehe
    | korpus, optyka i pstryka |

Trahit sua quemque voluptas

Strona 21 z 27 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów