Close

Strona 20 z 27 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 263

Wątek: D300s

Domyślnie

Na stronie FJ ponownie są produkty Nikona , brak jest natomiast w ofercie D300..., czyżby więc D300s?

Domyślnie

nie ma tez D60

a nastepca D300 i najnizszego korpusu to sa dwie najbardziej prawdopodobne premiery nikona

takze koljeny sygnal sugerujacy ze cos sie swieci

#edit

choc nie ma tez D3 na stronie

takze troche duzo tego tam nie ma
    Ostatnio edytowane przez kichu ; 20-07-2009 o 00:00

Domyślnie

cierpliwie czekamy czas pokaże:P
    -> puszka, kilka słoików i błyskotka......

Domyślnie

Jeśli cena spadła to pewnie przede wszystkim ze względu na ostatnie umocnienie PLN.

Domyślnie

Dzwoniłem dzisiaj do pięciu sklepów FJ. W żadnym nie było D300, nie wiedziano również czy będą. W jednym poinformowano, że D300 nie będzie już w sprzedaży, nawet centrala nie ma. Wniosek nasuwa się jeden: D300s

Zbanowany
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elfi Zobacz posta
    Dzwoniłem dzisiaj do pięciu sklepów FJ. W żadnym nie było D300, nie wiedziano również czy będą. W jednym poinformowano, że D300 nie będzie już w sprzedaży, nawet centrala nie ma. Wniosek nasuwa się jeden: D300s
    a może zakończyła się współpraca NIKONA z niektórymi sklepami jak np: Media Markt, tak było przez 4 miesiące od stycznia tego roku z Canonem, który nie był zamawiany w sieci sklepów Media-Saturn.

Domyślnie

Coś jednak się dzieje, bo w dużym sklepie w Oslo też nie ma tych Nikonów. Magazyn pusty i poznikały produkty, które jeszcze kilka dni temu były. D3 nie ma
    kapka gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elrond Zobacz posta
    Coś jednak się dzieje, bo w dużym sklepie w Oslo też nie ma tych Nikonów. Magazyn pusty i poznikały produkty, które jeszcze kilka dni temu były. D3 nie ma
    Plajta Nikona

Domyślnie

Nie strasz Mam nadzieję, że to tajny chwyt i Nikon przywali z grubej rury D300s, coś z niższej półki i D4
    kapka gratów

Zbanowany
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

mam oficjalne potwierdzenie od dyrektora jednego ze sklepów Media - Saturn w Warszawie, Nikon nie jest zamawiany przez te sklepy do odwołania, ale nie wiadomo czy Nikon nie godził się na warunki czy sieci sklepów Media Saturn. Także to co zostało na półkach warto kupować bo niedługo się skończy towar w tej sieci.

Strona 20 z 27 PierwszyPierwszy ... 101819202122 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów