Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Domyślnie

ja tam nie wiem czy mam oryginaly czy podroby wygladaja jak oryginaly, ale maja jakis znaczek i to nie w tym miejscu co trzeba...IV 8GB kupilem za prawie 500zl w ladnym pudelku i plyta oraz pokrowcem, a dwie pozostale III 4GB przyszly do mnie tylko w plastikowych pudeleczkach...jak zrzucam foty na kompa przez czytanik to z 4GB ta sama ilosc schodzi szybciej niz z 8GB IV najwazniejsze, ze wszystko dziala zapis i odczyt

Domyślnie

Chyba już nie można rejestrować kart SanDisk... "This service is no longer available at the SanDisk web site." - taki jest komunikat na stronie "Register Your Product" w dziale support.
    Chyba, że robi się to w innym miejscu?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez klemo Zobacz posta
    Chyba już nie można rejestrować kart SanDisk... "This service is no longer available at the SanDisk web site." - taki jest komunikat na stronie "Register Your Product" w dziale support.
    Chyba, że robi się to w innym miejscu?
    wg dystrybutora kart w Polsce chwilowo (a być może na stałe) ta usługa jest całkowicie wyłączona
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Skoro pojawiają się podróbki układów scalonych i tranzystorów. Ostatnio z branżowym piśmie czytałem artykuł, że jeden jegomość kupił sobie drogie tranzystory do wzmacniacza audio i okazały się podróbkami. Obudowy identyczne, ale środek z pewnością nie ten, który być powinien.
    Jak widać karty pamięci też podrabiają... Chyba jedynym lekiem na to jest podejście z dystansem do super promocji...
    MKL (Fotoblog)
    – Co jest?!
    – Nic, panie kierowniku! Oczko mu się odlepiło. Temu misiu.

Domyślnie

Co do sansy, wysłałem PM - to nie forum o mp3, ale da się zrobić tak, zeby czytał foldery. to tylko kwestia, czy producent wypuścił nowy software.
    pozdrowienia
    drHardware. Moje zdjęcia zdradzają raczej dokumentalny charakter niźli artystyczny...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkl Zobacz posta
    Chyba jedynym lekiem na to jest podejście z dystansem do super promocji...
    Mnie ostatnio udało się wyrwać 4GB SDHC Extreme III 30MB/S za 99zł w .... Tesco Koleś przy kasie stwierdził ze nikt tego nie kupuje. Po powrocie do domu porównałem z 8GB kupioną w jednym ze sklepów internetowych.
    ===> D90 F80; Sabinka, Frotka i reszta gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurasss1 Zobacz posta
    Mnie ostatnio udało się wyrwać 4GB SDHC Extreme III 30MB/S za 99zł w .... Tesco Koleś przy kasie stwierdził ze nikt tego nie kupuje. Po powrocie do domu porównałem z 8GB kupioną w jednym ze sklepów internetowych.
    mogą mieć starą cenę jeszcze, sprzed szczytowania (hehehe) dolara
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

padł oryginalny 4GB SDHC Extreme III - po zgraniu zdjęć na kompa, wkładam kartę do aparatu a na wyswietlaczu - E -, próbowałem formatować - ale sie nie da - komunikat brak karty. Kamera również nie widzi tej karty. Ale jak ją wrzucę do czytnika to widzę i mogę ją formatować pod windowsem. Inne karty (lexar) działają normalnie w aparacie i kamerze. jutro ide oddać do sklepu.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów