Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Domyślnie

czy przypadkiem nie kupiłeś u faceta opisywanego w tym wątku: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=98847
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drhardware Zobacz posta
    Na allegro oczywiście, cena ok 130 zł. Odesłałem i czekam na zwrot pieniędzy.
    podaj nicka tego cwaniaczka
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Wielkie dzięki za test porównawczy kart. Właśnie przymierzam się do kupna też SanDiska, ale SDHC 8GB. Wiem teraz na co mam zwracać uwagę.
    N

Domyślnie

Przede wszystkim można poznać podróbkę po tym że na kopercie z dyskiem do odzysku danych (Rescue PRO) nie ma numeru seryjnego .

Domyślnie

czyli kupując wysyłkowo jest to loteria, nie ma szans zweryfikować oryginalności ?

Domyślnie

Cenna inicjatywa,przyglądając się tylnej stronie zauważyłem,że różnią się znakiem CE(czworokąt).Z całą surowością należy tępić takie usrojstwa
    Pozdrawiam

Domyślnie

Kiedyś można było rozróżnić na pierwszy rzut oka, bez porównywania z oryginałem. Teraz widzę, że są podrabiane coraz lepiej, dlatego zamieściłem ten test. Praktycznie bez złącza PCMCIA i adaptera CF jesteśmy bezradni.
    pozdrowienia
    drHardware. Moje zdjęcia zdradzają raczej dokumentalny charakter niźli artystyczny...

Domyślnie

Można jeszcze sprawdzić ze zdjęciami na stronie sandiska, zastanawia mnie tylko to że na obu kartach przy napisie "sandisk" na czerwonym tle jest znaczek a na stronie sandiska nie ma znaczków. Ja mam EIII oryginalną i też nie mam znaczka:

E IV też nie mają znaczków.
    D700 | F5 | F4 | F3 | F2 | F | FM2n | NIKOMAT FTn | FUJIFILM X100
    AF16/2.8D |
    AF18/2.8D | AF28/1.4D |AF20-35/2.8D | AF85/1.4D | AF105/2D DC | AF135/2D DC | AF180/2.8D | AF70-180/4.5-5.6D ED Micro | AF80-200/2.8D ED
    MF16/3.5Ai | MF20/4Ai | MF28/2Ai | MF55/1.2Ai | MF105/2.5Ai

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Moja jeszcze inaczej wygląda Jakość zdjęcia komórkowa

Domyślnie

Dorzucę jeszcze ten link dla porządku. Stary, ale wciąż pomocny.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów