Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 45

Wątek: Rewal 2009

Domyślnie

10mm, horyzont wcześniej nie zauważyłem jest już zmieniony. Beczka nic takiego nie widzę przy 10 mm tak się dzieje
    ale tylko kiedy obiekty nie jest w pionie, ta pani już taka beczkowa była ... Lewa strona bardzo ok jak dla mnie

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dawidlawecki Zobacz posta
    10mm, horyzont wcześniej nie zauważyłem jest już zmieniony. Beczka nic takiego nie widzę przy 10 mm tak się dzieje
    ale tylko kiedy obiekty nie jest w pionie, ta pani już taka beczkowa była ... Lewa strona bardzo ok jak dla mnie

Pozdrawiam
    A wiec to ktos obcy dla Ciebie?? No dobra wiec chcialem powiedziec wczesniej, ze to pewnie nie obiektyw

Domyślnie

jest beczka chyba, ze bedziesz mi wmawial, ze koles ma piszczele 10cm przy rozciagnieciu zdjecia pani pozostaje "beczkowata", ale pan wraca do normalnych rozmiarow

Domyślnie

to na pewno nie obiektyw znam już dobrze swoja sigmę 10-20 szaleje tylko jak nie ma pionu, dlatego kupiłem 3D POZIOMICĘ i problem z głowy A, że nie trałiła się bardziej szczypiorkowa Pani to już pech Czy szczypiorkowa czy bardziej beczkowata to już kwestia gustu grudzinsky widzę, że wiesz lepiej więc gratuluje

Domyślnie

to na pewno nie obiektyw znam już dobrze swoja sigmę 10-20 szaleje tylko jak nie ma pionu, dlatego kupiłem 3D POZIOMICĘ i problem z głowy A, że nie trałiła się bardziej szczypiorkowa Pani to już pech Czy szczypiorkowa czy bardziej beczkowata to już kwestia gustu
    Dystorsja to dystorsja! Mozesz focic nawet pod katem 45 stopni i tak bedzie beczka! W szerokim kacie tak juz jest!
    Pion nie ma tu nic do rzeczy!

Domyślnie

Mnie to zdjęcie się bardzo podoba, tylko moją uwagę zwróciły lekko spłaszczone głowy tej pary - głównie tego pana. No ale możliwe, że ma tak przycięte włosy...

Domyślnie

właśnie, że ma !

Domyślnie

właśnie, że ma !
    Wlosy?

Wyjasnij prosze co ma poziom zdjecia do Dystorsji obiektywu??

Domyślnie

załóż sigmę 10-20 zrób kilka fotek testowych będzie wiedział

Domyślnie

załóż sigmę 10-20 zrób kilka fotek testowych będzie wiedział
    Wiem doskonale co to jest dystorsja i drazni mnie na maxa.....w twoim przypadku na 10mm po bokach bedziesz mial zawsze!!!! i nie mozliwe jest zeby zlikwidowac ja poprzez poprawne ustawienie aparatu w poziomie!......
    Jest beczka jak kazde szklo szerokokatne!http://optyczne.pl/33.6-Test_obiekty...Dystorsja.html sam zobacz!

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów