Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Panoramka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Niebo, woda i partie piachu typowo dla photomatixa choć na miarę jakości p. Duczyńskiego.
    who is mr duczyński???????????

dziwne, raz radioaktywne kolorki są cool , a raz bad ....mnie nie obchodzi, czy photomatix, czy ekspres ciśnieniowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pike Zobacz posta

dziwne, raz radioaktywne kolorki są cool , a raz bad ....mnie nie obchodzi, czy photomatix, czy ekspres ciśnieniowy
    Dziekuje tobie za pozytywny odbior....uwazam ze niewazne jaka technika...wazne zeby dobrze
    Maciek Duczynski - http://www.lonelywolf.pl/ fakt chcialem mu kiedys dorownac......
    Brawo kulten ty to masz oko wyczulone na ten program
    Teraz juz staram sie tego nie uzywac.....wiesz czlowiek sie uczy

kulten
    Gość

Domyślnie

To interesujące co piszesz zwłaszcza w kontekście, że ciągle czekam na obiecane przez Ciebie przykłady stosowania tych samych pluginów przeze mnie, jak i cytując Ciebie "małolatów".

Domyślnie

To interesujące co piszesz zwłaszcza w kontekście, że ciągle czekam na obiecane przez Ciebie przykłady stosowania tych samych pluginów przeze mnie, jak i cytując Ciebie "małolatów".
    pamiętam o tym i Ci na pewno podrzucę...... ale z to z kontekstu nijak nie wynika

kulten
    Gość

Domyślnie

pamiętam o tym i Ci na pewno podrzucę...... ale z to z kontekstu nijak nie wynika
    Wynika o tyle, że jednak raz Cię obchodziło czy były używane jakoweś pluginy czy nie. Sorry ale bywam pamiętliwy.

Domyślnie

kulten nie wiem czy wiesz ale takie niebo jak na tej fotce to trzeba trafic......zebys nie wiem co robil ze slabego nieba tego nie uzyskasz i to nie tylko PHTMX ale tez ACR czy jakims innym cudem!
    Aaaa i nie wiem czy wiesz ze "mapowanie tonalne" z Photomatixa tez jest pluginem do PSa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Dziekuje tobie za pozytywny odbior....uwazam ze niewazne jaka technika...wazne zeby dobrze
    Maciek Duczynski - http://www.lonelywolf.pl/ fakt chcialem mu kiedys dorownac......
    Brawo kulten ty to masz oko wyczulone na ten program
    Teraz juz staram sie tego nie uzywac.....wiesz czlowiek sie uczy
    obejrzałem ....tu widuję lepsze... ale do nauki warsztatu i użycia photomerge w sam raz

kulten
    Gość

Domyślnie

Jak Poznaniak Poznaniakowi mogę Ci podać przykłady co można wyciagać z nieba pozornie do d. ale to np na gg jeśli masz ochotę.

Domyślnie

Wynika o tyle, że jednak raz Cię obchodziło czy były używane jakoweś pluginy czy nie. Sorry ale bywam pamiętliwy.
    wypominasz estetykę której sam używasz abstrahując od nieszczęsnych pluginów
    poświecę trochę czasu,zeby dojsc po nitce, bo straciłem zakładki...no ale "czułośc" masz 800 ISO, stąd chyba te szumy

kulten
    Gość

Domyślnie

wypominasz estetykę której sam używasz abstrahując od nieszczęsnych pluginów
    poświecę trochę czasu,zeby dojsc po nitce, bo straciłem zakładki...no ale "czułośc" masz 800 ISO, stąd chyba te szumy
    Pojęcia nie mam o czym piszesz, jakie ISO800 i jakie szumy i jaka estetyka?

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów