Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Panoramka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Pojęcia nie mam o czym piszesz, jakie ISO800 i jakie szumy i jaka estetyka?
    mam wrażenie,że nie patrzysz na zdjęcie , lecz kto je robi i prowadzisz jakąś politykę przyjaciół królika, bo dużo wyżej potrafisz oceniac dużo gorsze zdęcia na poziomie coolpixa.a przykładów Ci nie podam, zgaduj zgadula

kulten
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pike Zobacz posta
    mam wrażenie,że nie patrzysz na zdjęcie , lecz kto je robi i prowadzisz jakąś politykę przyjaciół królika, bo dużo wyżej potrafisz oceniac dużo gorsze zdęcia na poziomie coolpixa.a przykładów Ci nie podam, zgaduj zgadula
    Bredzisz.

Domyślnie

mila panorama.podoba sie
    D7000 _____ S10-20 ____ T17-50 ____ N50 ____ T90

Domyślnie

stare, ale jare! swietna robota

Domyślnie

Ładna fotografia kolorki świetne i to niebo podoba się.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Widoczek ładny, ale na pierwszy rzut oka widać photomatixa (zobaczy każdy kto choć chwilę tego używał) - charakterystyczny rozkład świateł i lekkie przygaszenie, spłycone cienie, czasem lekko zszarzałe kolory i pewna miękkość obrazka.
    Nie jest źle tutaj, ale jeszcze trochę pracy w PSie pomogłoby (sugerowałbym poziomy i krzywe). Widok i kadr całkiem w porządku.

Ogólnie podoba się

Domyślnie

Niebo, woda i partie piachu typowo dla photomatixa choć na miarę jakości p. Duczyńskiego.
    Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Widoczek ładny, ale na pierwszy rzut oka widać photomatixa (zobaczy każdy kto choć chwilę tego używał) - charakterystyczny rozkład świateł i lekkie przygaszenie, spłycone cienie, czasem lekko zszarzałe kolory i pewna miękkość obrazka.
    Photomatix photomatixem ale fotka fajnie obrobiona, nie przesadzona. Uzywalem Photomatixa z ciekawosci moze ze trzy razy, wiec nie jestem az tak wyczulony, jednak sa zdjecia, na ktorych dla mnie ewidentnie jest na nich niemalze napisane "PHOTOMATIX!". To do nich zdecydowanie nie nalezy.

Jak Poznaniak Poznaniakowi mogę Ci podać przykłady co można wyciagać z nieba pozornie do d. ale to np na gg jeśli masz ochotę.
    Zapodaj lepiej cos tutaj. Mysle, ze bedzie wiecej osob zainteresowanych. No chyba, ze autor watku ma cos naprzeciw.
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez clusca Zobacz posta
    jednak sa zdjecia, na ktorych dla mnie ewidentnie jest na nich niemalze napisane "PHOTOMATIX!". To do nich zdecydowanie nie nalezy.
    Zgadza się - przeczytaj kolejne zdanie

Oszczędny w słowach Awatar pukas
    Miasto
    Małopolska

Domyślnie

no super
    nie trzeba wzywać doktora

Domyślnie

Dziekuje wszystkim za opinie.....mysle ze jest to dobry przyklad wykozystania Photomatixa i nie zepsucia zdjecia Faktycznie moze jeszcze troszke obrobki by pomoglo bardzioej ale to jest zdjecie z marca 2008 i po utracie danych nie posiadam juz RAWow a szkoda

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów