Zdjęcie nr 7 to Paprotki, jak mniemam?Na zdjęciu nr 12 gdybyś przesunął kadr lekko w prawo to byś miał w polu, w tle wydeptane 10 metrowe literki "WRC". no chyba, że to pierwszy przejazd (literki wydeptali po pierwszym przejeździe).
Szukaj
Zdjęcie nr 7 to Paprotki, jak mniemam?Na zdjęciu nr 12 gdybyś przesunął kadr lekko w prawo to byś miał w polu, w tle wydeptane 10 metrowe literki "WRC". no chyba, że to pierwszy przejazd (literki wydeptali po pierwszym przejeździe).
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Bardzo podoba mi się cała seria przy czym: 1-3 i 6-8 świetne! A 14 mimo, że trochę gorsze to mód na moje serce - choć jedna osoba udokumentowała start moich podopiecznych![]()
Czemu mnie tam nie było?![]()
Wolność to wśród mądrych ludzi żyć, widzieć dobroć w oczach ich... i szczęście...
bardzo ładna seria, widać że przemyślana seria, kadry naprawdę dobre
miałeś akredytację foto ? to sugerują ujęcia![]()
boli mnie kolano czasem
świetnie pokazany Rajd, oddajesz klimat imprezy. Nie fotografujesz samych aut ale i "relacje" z publiką.
Gdzie były robione zdj.2 i 3?? Czy to OS Wydminy i Kożuchy ??
To kolejna już seria zdjęć na tym forum którą z ogromną ciekawością oglądam.
Super ujęcia i super fotki.
Ja też zaczynam żałować że nie pojechałem,ale nic to.
gratuluję kapitalnych ujęć.
-"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-
Akredytacji foto oczywiscie nie mialem, nawet sie o nia nie staralemZdjecia w 90% sa zrobione "zza tasmy", z bezpiecznych miejsc. Przed tasme wyszedlem chyba tylko w 2 miejscach, ale to byl juz kompletny idiotyzm ze strony organizatora (np praktycznie od razu po hopie tasmy ustawione prawie prostopadle na 60m od drogi - bez lagodniejszego "skosu" - nie ma zadnej logicznej mozliwosci aby samochod 20m za hopa przy 160 km/h wyladowal nagle 60 metrow w bok od drogi, tym bardziej ze skoki byly bardzo niskie). Tak wiec da sie cos pstryknac i zza tasmy
Zdjecie nr 2 to OS Tros, a nr 3 to OS Wydminy
Zdjecie nr 7 to OS Danowo. Co do Wydmin, to bylem tam na pierwszym przejezdzie
Oesy na ktorych bylem to 2x Grabowka, Wydminy, Danowo i 2x Tros. No chyba ze pytasz o ktores konkretne zdjecie to daj znac, to dopowiem
Od strony sprzetowej: D300, T17-50 i N80-200AF-S
wybieram 3 , ale cała relacja wyśmienita![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Fotki ładne,kilka naprawdę udanych ujęć a kilka zpapranych ;]
Facet na 17. zdjęciu chyba woli ująć Ciebie niz samochód
Albo sie zagapil ;D
Skontaktuj się z nami