A jednak zza taśmy hehehhe, a mnie to potępiono za to, żałuję że nie byłem w tych miejscach bo dużo lepsze niż u mnie. Masz coś jeszcze to dorzuć.
Szukaj
A jednak zza taśmy hehehhe, a mnie to potępiono za to, żałuję że nie byłem w tych miejscach bo dużo lepsze niż u mnie. Masz coś jeszcze to dorzuć.
NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8
Ozbornzza tasmy, to znaczy ze stalem ZA tasma (patrzac od strony drogi), czyli tam gdzie kibice powinni stac
Wiecej zdjec mozna obejrzec w galerii na http://www.autoklub.pl/1246357298,,galeria.html
fajne fotki a za ktora tasma stales ta czerwonaczy w strefach kibica
fajne miejscowy przemyslane ktore oddaly najlepiej piekno tego rajdu gratulacje, ja niestety nie wstrzelilem sie tak fajnie z miejscowkami
ale bylem tylko jako kibic biwakowo-grilowo piwny
![]()
Bardzo fajne zdjęcia!
To byłem ja ...... Łukanio!
www.sztukas.pl
Najmniej przypadły mi do gustu 6. (dużo lepiej byłoby przejść na lewo i obniżyć pułap),9. (także pod dziwnym kątem,mogłes bardziej wykorzystać chwilę choć nic ciekawego się nie dzieje),15.(tu nie wiadomo co się dzieje,pewnie przez przechył aparatu,mogłeś przesunąc kadr lub zwiększyć ogniskową
)
Dużo zdjęć wygląda jednak profesjonalnie.Zawsze można się do czegoś przyczepić![]()
Skontaktuj się z nami