Szukaj
Bardzo fajna seria, moim zdaniem najlepsze 1,3,2,12 – jedynie 16 nie pasuje mi do całości.
Widzę że kibice sporo ryzykowalia gość na 11 wymiata – pełen relaks
![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Te zdjęcia sprawiają wrażenie jakby był składane jedno z kilku
auto bardzo blisko kibiców. a kibice patrze gdzie indziej niż jest auto
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
Wg mnie te foty sprawiają że nie będąc tam zaczynam mocno żałować, bardzo dobra robota- gratuluję!
Napisz prosze że miałeś akredytacje... Albo że przechodziłeś za te czerwone i zielone pasy. Bo ja mam tysiąc razy gorsze zdjęcia, a robiłem co mogłem...
Edit: i sprzętowe sprawy też opisz![]()
Akredytacji foto oczywiscie nie mialem, nawet sie o nia nie staralemZdjecia w 90% sa zrobione "zza tasmy", z bezpiecznych miejsc. Przed tasme wyszedlem chyba tylko w 2 miejscach, ale to byl juz kompletny idiotyzm ze strony organizatora (np praktycznie od razu po hopie tasmy ustawione prawie prostopadle na 60m od drogi - bez lagodniejszego "skosu" - nie ma zadnej logicznej mozliwosci aby samochod 20m za hopa przy 160 km/h wyladowal nagle 60 metrow w bok od drogi, tym bardziej ze skoki byly bardzo niskie). Tak wiec da sie cos pstryknac i zza tasmy
Zdjecie nr 2 to OS Tros, a nr 3 to OS Wydminy
Zdjecie nr 7 to OS Danowo. Co do Wydmin, to bylem tam na pierwszym przejezdzie
Oesy na ktorych bylem to 2x Grabowka, Wydminy, Danowo i 2x Tros. No chyba ze pytasz o ktores konkretne zdjecie to daj znac, to dopowiem
Od strony sprzetowej: D300, T17-50 i N80-200AF-S
Baardzo dobra robota, ale co ja się tam znam....
MarcinWilk
trojeczka mi sie mocno widzi![]()
Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
www.blog.pressfocus.pl
Tak jak na fotryzacji dobra seria najlepsze w/g mnie to 1,3,7,8,18, i mam pytanie jaki to oes?? bo tam mnienei było i żałuję;/ i tez dołączam się do pytania użytkownika Antolll
NIKON D300+ MB-D10+ NIKKOR AF-S 80-200 2.8
Skontaktuj się z nami