Close

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 61

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maciek.evo Zobacz posta
    Przeczytałem wątek i mam małe pytanie :
    czy w PSE7 jest narzędzie selective color?
    Tak jest

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Jest już dostępna książka o której pisano wcześniej: Adobe Photoshop Elements 7 PL. Obróbka zdjęć cyfrowych Anny Owczarz-Dadan wydawnictwa helion

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarek76 Zobacz posta
    Tak jest
    no to super, dzięki! jeszcze wyjdzie na to że elements ma wszystko czego mi potrzeba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maciek.evo Zobacz posta
    no to super, dzięki! jeszcze wyjdzie na to że elements ma wszystko czego mi potrzeba
    To czego nie ma można spokojnie doinstalować. Kupiłem do niego płytkę z kursem i były na niej, maski, krzywe, mieszanie kanałów oraz inne udogodnienia do zainstalowania

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Smile KSIążka już jest

Cytat Zamieszczone przez BOSS Zobacz posta
    Też miałem podobny dylemat i zakupiłem PSE7.
    W MM dobrze Ci powiedział sprzedawca.
    Tak jak mój przedmówca napisał trzeba uaktualnić moduł ACR przynajmniej do wersji (nie mniejszej) - 4.6, żeby PSE7 otwierał ci NEFy z D90.

Co do wykorzystania, to też sie dopiero uczę ale niedługo ma sie pojawić ksiażka: http://helion.pl/ksiazki/cwpse6.htm, która w znacznym stopniu usprawni myśle wykorzystanie tego programu

Od wczoraj ja mam

Oszczędny w słowach Awatar avallardi
    Miasto
    bardzo duże miasto w centralnej Polsce

Domyślnie

Pojawił się nowe wtyczki do Elementsa U mnie już dzaiłają, wreszcie mam mieszanie kanałów

http://kursywideo.wordpress.com/2009...lements-6-i-7/
    Zajrzałem, ściągnąłem, zainstalowałem. FULL WYPAS!!!
    jarek76 - jestem dozgonnie zobowiązany!

Gaduła Awatar wlopis
    Miasto
    Swarzędz koło Poznania

Domyślnie

Miałem Elementsa 2.0, kupiłem najnowszą wersję tego programu, wtyczkę sciągnąłem, mam pytanie z innej beczki, czy zarejestrowaliście swój program ?
    SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2

Oszczędny w słowach Awatar avallardi
    Miasto
    bardzo duże miasto w centralnej Polsce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wlopis Zobacz posta
    Miałem Elementsa 2.0, kupiłem najnowszą wersję tego programu, wtyczkę sciągnąłem, mam pytanie z innej beczki, czy zarejestrowaliście swój program ?
    Ja od 2002 roku używam Elements 2.0, teraz oprócz dwójki używam też wersji 6.0PL i nigdy żadnego z nich (oraz innego softu - o ile nie było to bezwzględnie konieczne np. do funkcjonowania danego programu) nie rejestrowałem. Od czasu do czasu przy uruchamianiu szóstki wyskakiwał mi komunikat przypominający o rejestracji. Zawsze wybierałem opcję "Zarejestruj później", ale ostatnio tak mnie ten komunikat zgniewał, że poszukałem trzeciej opcji: "Nie rejestruj" i mam wreszcie święty spokój.

Dołączam się do pytania wlopisa, ale trochę z innej beczki: czy ktoś miał kiedykolwiek jakiekolwiek korzyści z rejestracji Photoshopa lub Photoshopa Elements?

Domyślnie

Tak jest
    ejjj oszukałeś mnie dziś zainstalowałem, szukałem i nie znalazłem...to w polskiej wersji jest ukryte pod jakimś kryptonimem?? w której liście rozwijalnej sie zawiera? czy może jednak selective color nie ma?

mnie irytuje jedna sprawa- nie zapisuje nefow do jpg tylko do png :P

ktos napisal ze nie w acr nie ma opcji wyostrzania- otoz jest [7.0]

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów