Szukaj
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Jest już dostępna książka o której pisano wcześniej: Adobe Photoshop Elements 7 PL. Obróbka zdjęć cyfrowych Anny Owczarz-Dadan wydawnictwa helion
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Miałem Elementsa 2.0, kupiłem najnowszą wersję tego programu, wtyczkę sciągnąłem, mam pytanie z innej beczki, czy zarejestrowaliście swój program ?
SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2
do mnie już idzie kurier![]()
trzeba rejestrować ?
Ja od 2002 roku używam Elements 2.0, teraz oprócz dwójki używam też wersji 6.0PL i nigdy żadnego z nich (oraz innego softu - o ile nie było to bezwzględnie konieczne np. do funkcjonowania danego programu) nie rejestrowałem. Od czasu do czasu przy uruchamianiu szóstki wyskakiwał mi komunikat przypominający o rejestracji. Zawsze wybierałem opcję "Zarejestruj później", ale ostatnio tak mnie ten komunikat zgniewał, że poszukałem trzeciej opcji: "Nie rejestruj" i mam wreszcie święty spokój.
Dołączam się do pytania wlopisa, ale trochę z innej beczki: czy ktoś miał kiedykolwiek jakiekolwiek korzyści z rejestracji Photoshopa lub Photoshopa Elements?
ejjj oszukałeś mniedziś zainstalowałem, szukałem i nie znalazłem...to w polskiej wersji jest ukryte pod jakimś kryptonimem?? w której liście rozwijalnej sie zawiera? czy może jednak selective color nie ma?
mnie irytuje jedna sprawa- nie zapisuje nefow do jpg tylko do png :P
ktos napisal ze nie w acr nie ma opcji wyostrzania- otoz jest [7.0]![]()
Skontaktuj się z nami