Close

Strona 11 z 45 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 443

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BartekIgnasiak Zobacz posta
    wiesz, ja mam prawie 2m wzrostu i okolo 130kg wagi wiec takie cos to mi miedzy palcami ucieka Wiec o wygodzie nie ma mowy.
    Spoko - ale nie pisz, że nie rozumiesz, dlaczego itp. bo to jest śmieszne
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

sport - ok
    reszta - aparat nadaje sie jak kazdy inny
    do szybkiej reporterki nadaje sie idealnie- bo nie wyglada jak cegla w stylu d3 i nie kazdy bedzie go chcial podpieprzyc. sporo osob tez bedize sie litowac nad fotografujacym ze nie stac go na porzadny aparat- a to zawsze dobrze. w reporterce najwazniejsze jest nie robic sensacji z siebie, byc blisko ludzi i robic w sposob niezauwazalny. wystarczy 35mm i ten aparat daje to wszystko za dobra cene.
    ja tez mam 2 metry i ponad 100kg i jakos mi dalmierze z reki nie wypadaja. nie sadze by z penem bylo inaczej.
    olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rabijki Zobacz posta
    reszta - aparat nadaje sie jak kazdy inny
    do szybkiej reporterki nadaje sie idealnie- bo nie wyglada jak cegla w stylu d3 i nie kazdy bedzie go chcial podpieprzyc.
    O to to.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

nie mozna patrzec na jakos i wygode aparatu przez pryzmat zainteresowania nim zlodzieja.

Domyślnie

nie mozna patrzec na jakos i wygode aparatu przez pryzmat zainteresowania nim zlodzieja.
    W wielu aspektach lustro jest wygodniejsze od średniaka, dalmierz od lustra. Wydaje mi się, że jesteś tak krytycznie nastawiony do tego aparatu, bo znasz tylko jeden format i jak nie da się podpiąć 70-200, to już nie jest pełnowartościowy aparat?

Domyślnie

no jak sie nie da podpiac 70-200 to nie moze byc pelnowartosciowy, to chyba logiczne.
    Nie kazdy robi na 17 czy 35 mm.

Domyślnie

oj można można, nie każdy ma 2,0m wzrostu, 130kg wagi i bojową fryzurę - brak takich atrybutów może znacząco obniżyć wygodę focenia drogim sprzętem np. nocą w mieście
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g#wno wartych zdjęć
    D750+Z5+Zfc

Domyślnie

wyrwiflak, masz tylko po czesci racje, bo aparat adresowany jest dla calego swiata, a nie tylko dla zlodziejskiej Polski, Pamietaj ze sa na swiecie bardziej cywilizowane kraje. A Polska to bedzie raczej mikro odbiorca tego sprzetu.

Domyślnie

mozna
    fotografowalem meliny i chcieli mi kupic porzadny aparat bo wedlug nich dalmierzowce ktore mialem to byly jakis tanie zabytki.
    tomaszewski mial identyczna przygode z romami.

juz wiele razy pisalem - do kazdego zadania aparat, tak jak do kazdej pogody - ubranie!

ten aparat wyglada na swietna propozycje by miec go stale przy sobie. dodatkowo swietnie nadaje sie wlasnie do takich zdjec.

i jeszcze jedno - w wielu miejscach zanim wejdziesz z lustrzanka musisz napiac milion pism i czekac na zgode. jestes pro i kazdy gaciami trzesie ze nie wiadomo co zrobisz. taka zabawka zaltwia sprawe bo wygladasz na amatora.

wiele razy dalmierz zalatwial sprawe w muzeach w wielu krajach. wchodzilem i robilem bez zbednej gadki i papierow.
    olo
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Z tym ze akurat do tego Olka da sie podpiąć i taki obiektyw bez problemu (35-100/f2)... i nawet bedzie AF
    // De90 // S10-20 // N18-200VR // N50f1.8 // eSBe 800 //

Strona 11 z 45 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów