Dworzec ma klimat, nie ma co![]()
Szukaj
Dworzec ma klimat, nie ma co![]()
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Uff, wczoraj wieczorkiem wróciłem z BostonuNie ma co, ale życie młodego człowieka jest zaj****** ciężkie. Najpierw Boston, potem nieprzespana noc (mała impreza), potem Six Flags New England (relacja w przygotowaniu) i potem duża impreza. Tak czy siak, właśnie wstałem to popiszę trochę
Moje osobiste wrażenie z NYC jest bardzo pozytywne. Jakoś tak od małego zawsze chciałem tam pojechać, obejrzeć. Tyle się nasłuchałem o drapaczach chmur, tyle filmów tam zrobili. Słyszy się o tych pięknych musicalach na Broadway'u etc. Cóż, mógłbym powiedzieć "Veni, Vidi". Jedyne czego żałuję to czas. A było go zdecydowanie za mało![]()
I wystarczy
Dobra, tu się przyznam. Zawsze robię w NEF+JPG. Nie chciało mi się bawić tymi nefami, chyba że było tragicznie. Użyłem JPG, bo nie były najgorsze, i szybciej się to obrabia
B&H chciałem iść, ale w końcu uznałem, że nie ma po co. I tak nic bym nie kupił, a wolałem wykorzystać czas na robienie zdjęć. Wiem, wiem z Times Square nie jest daleko na róg 9th Ave i 37th Street, ale mimo wszystko...nie
Policjant nie miał nic przeciwko. Co do tego Ohio to nie zupełnie tak...choć codziennie będzie dużo jeżdżenia
Nie pomyślałem, psia mać. Proszę moderatora o zmianę nazwy wątku jeśli jest taka możliwość na "Nowy Jork[miniRELACJA]"
Wszyscy pytają czym strzelałem...a czy to ma tak duże znaczenie. Gdybym powiedział, że 24-70/2.8 to wszyscy zaczęliby klaskać, bo taaakie świetne zdjęcia, a gdyby to było 18-55 to w ogóle idź się schowaj. Ze sobą miałem 18-135, 35, 50 przy czym w sumie to za dużo tych stałek nie używałem, więc głównie moim spacerniaczkiem (18-135) robione. Jak się przy landszaftach trzyma f8 to jest znośnie. A i przy okazji. Oddam nerkę za 10-20...
Wcześniej napisałem, że wybieram się do Bostonu. Aktualnie przygotowuję dla was dwie miniRELACJEJedną z wyżej wspomnianego miasta i drugą z Parku Rozrywki "Six Flags New England". Wiem, że te zdjęcia co wam tu zapodałem nie są jakieś super ekstra, ale z jednej strony brak czasu na coś więcej (w sensie na normalne połażenie po mieście tylko w celach foto), z drugiej strony brak sprzętu, a w ogóle to brak umiejętności
![]()
Ostatnio edytowane przez velaskez ; 31-05-2009 o 20:24
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Napisałeś cyt ....."generalnie kocham to miasto" ......., hm...... ja również kocham to kosmopolityczne miejsce, i tęsknię.............., dojrzewam by się ponownie wybrać.
He, he Naked Cowboy "wiecznie" żywy, fociłem go w maju 2003
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Yaro ; 01-06-2009 o 00:09 Powód: literówka
foto, jazz & more .....
Generalnie uwielbiam to miastoDo miłości nam jeszcze daleko
![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
o. miło popatrzeć na nyctrochę tam pomieszkałem i tęsknie za klimatem, ale na stałe to raczej uciążliwe miejsce.
swoją drogą brakuje mi w wrocławiu takiego sklepu jak B&H![]()
Fajna fotorelacja.Obejrzałem z przyjemnością i... kiedyś muszę tam pojechać.
![]()
![]()
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Świetna relacja!
Tylko lezka w oku mi sie zaswiecila po tym braku WTC... :/
wiem, że się da... Poprzednio fociłem kompakcikiem Olympusa... Ciekawy jestem co by było gdyby zrobić panoramę pionową budynku hmmm... muszę przetestować na czymś wysokim w swoim mieście...
Ostatnio edytowane przez coach_lodz ; 03-06-2009 o 10:00 Powód: literówka
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
Skontaktuj się z nami