Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Domyślnie Telefon Dual SIM - Pomożecie?

Chcę sobie kupić telefon na 2 karty SIM. Po prostu nie chce nosić 2 telefonów. Strasznie mnie to denerwuje. Jaki aparat byście polecili? Telefon nie musi być wybajerowany. Ma dzwonić, wysyłać smsy i w zasadzie tyle. Wszelkie bajery są mi zbędne. My Phony są w rozsądnej cenie. Ewentualnie jakiś samsung. Nie doczytałem się żeby nokia miała dual sim. Adapter raczej nie wchodzi w grę bo obydwie karty muszą być jednocześnie aktywne.

ps
    Będę brał nowy numer w Orange a drugi mam w Plusie.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Ja mam chińską Dolię z allegro, na moje potrzeby działa aż za dobrze, ale pewno nie będziesz chciał się paprać w chińszczyźnie, więc jedynie co mi przychodzi do głowy, to Duoz albo D780.

Oszczędny w słowach Awatar kemot
    Miasto
    Tomaszów Maz.

Domyślnie

Zdecydowanie duoz, myphone to najtańsze chińskie badziewie sprzedawane dumnie jako polska marka (a niektóre polskiego menu nie mają). Jakość jest żałosna i nie ma do tego serwisu ani akcesoriów.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 01-06-2009 o 15:21 Powód: pis. (Polska->polska)
    Polish my lens girl oooahh polish my lens girl ohh-ahh polish my lens ...

Domyślnie

Może ktoś wie czy Orange ma w swojej ofercie takiego samsunga bo w ofercie na stronie się nie doczytałem?
    !BLOG

Domyślnie

Ogólnie to nastała jakaś bida. Mój tata jest w trakcie załatwiania nowej umowy i niby katalog telefonów jest duuuży (w określonej taryfie itd..), ale telefony mogą zaoferować np. tylko 3, bo takie mają aktualnie i nie wiadomo czy w ogóle będą inne... czyli ogólnie lipa. Jeśli na stronie Orange nie mają tego telefonu, to wątpię czy w ogóle mają go w ofercie. Zastanów się nad przniesieniem numer, teraz to żaden problem a możesz trafić na wymarzony telefon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez truman20 Zobacz posta
    Ogólnie to nastała jakaś bida. Mój tata jest w trakcie załatwiania nowej umowy i niby katalog telefonów jest duuuży (w określonej taryfie itd..), ale telefony mogą zaoferować np. tylko 3, bo takie mają aktualnie i nie wiadomo czy w ogóle będą inne... czyli ogólnie lipa. Jeśli na stronie Orange nie mają tego telefonu, to wątpię czy w ogóle mają go w ofercie. Zastanów się nad przniesieniem numer, teraz to żaden problem a możesz trafić na wymarzony telefon
    Bo to przez ten cały kryzys. Nawet w teatrze nie trzeba wyłączać komórki. Twój operator już to zrobił...
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Niestety nie mogę przenieść numeru z różnych względów a dwóch telefonów nie chce mi się nosić. Po prostu wezmę jakiś telefonik z Pomarańczy i trzeba będzie do sprzedać i kupić samsunga. Wydaje mi się ,że na chwilę obecną to jedyne racjonalne rozwiązanie.
    !BLOG

Oszczędny w słowach Awatar kemot
    Miasto
    Tomaszów Maz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez truman20 Zobacz posta
    Ogólnie to nastała jakaś bida.
    Operatorzy również kupują telefony i ich również bolą zmiany kursów walut.
    Polish my lens girl oooahh polish my lens girl ohh-ahh polish my lens ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    Po prostu wezmę jakiś telefonik z Pomarańczy i trzeba będzie do sprzedać i kupić samsunga. Wydaje mi się ,że na chwilę obecną to jedyne racjonalne rozwiązanie.
    pomyśl, czy nie lepiej kupić telefon w sklepie, a abonament wziąć bez aparatu. Możesz wtedy targować się o promocje. Abonament tańszy nawet więcej niż o połowę, olbrzymie ilości darmowych minut, kilkanaście darmowych numerów.

Domyślnie

Mam Samsunga na 2 karty i jestem zadowolony. Co prawda na drugiej karcie jest trochę gorsza jakość dźwięku. W telefonie mam 2 karty prepaid z Play'a - to chyba najtańsze z możliwych rozwiązań.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów