Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

mam samsunga d880 duos i jestem bardzo zadowolony, mam go od około pół roku, użytkowany bardzo dużo, problemów żadnych. Jedyny mankament który opisywany był nawet na forum samsunga to czasami jak rozmawiasz z drugiej karty sim to telefon potrafi wydać taki dziwny dźwięk- jest to o tyle nieprzyjemne że trwa ok 1 sek i jest w głośniku dosyć głośno, jednak zdarza się to u mnie tylko czasami i nigdy więcej niż raz podczas jednego połączenia.

Zatem polecam DUOS samsunga.
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Domyślnie

Mam Samsunga D780 Duoz. Generalnie nie jest źle, wg mnie są jedynie dwie wady: na karcie ustawionej jako nr 2 zauważalnie gorsza jakość rozmów, bywa, że trzeba się domyślać co rozmówca mówi. Drugi problem, to MMS - są przyjmowane tylko na kartę nr 1.
    Bez miłości nie da się żyć. Ja stawiałbym na tlen.

Domyślnie

Nie wiem czy się poprawiło pod względem dlugości działania, bo z tym dwusimowce miały największe problemy?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Roba66 Zobacz posta
    Mam Samsunga D780 Duoz. Generalnie nie jest źle, wg mnie są jedynie dwie wady: na karcie ustawionej jako nr 2 zauważalnie gorsza jakość rozmów, bywa, że trzeba się domyślać co rozmówca mówi. Drugi problem, to MMS - są przyjmowane tylko na kartę nr 1.
    Ojciec uzywa i nie narzeka na problem z jakoscia rozmow... MMSow nie uzywa.

Za to ulomny jest w tym telefonie odtwarzacz MP3. Co za matol wymyslil, zeby mozna by zrobic tylko 4 playlisty, max 30 utworow w kazdej? I zadnego wyszukiwania po wykonawcy, tytule albumu czy cokolwiek...
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Tych adapterów dual-sim ktoś używał? Dla mnie nie jest konieczne by jednocześnie były aktywne dwie karty. Jak patrzyłem są 2 typy z wycinankami i bez
    pzdr
    było żółto i czerwono
    był też FUJI, ale wykończyła go czerwona zaraza
    fotografie Stankiewicz Tomasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek s Zobacz posta
    Tych adapterów dual-sim ktoś używał?
    Używałem z Nokią E50... po miesiącu wywaliłem. Powody?
    1. Zauważalnie większe zużycie baterii
    2. Zawieszający się często telefon
    3. Wypadająca klapka od baterii (telefon nie przystosowany do adapterów, a miałem taki najmniejszy)
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Domyślnie

Z tego co się orientowałem to nie działają równocześnie ale mogę się mylić
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    Z tego co się orientowałem to nie działają równocześnie ale mogę się mylić
    To wiem, ale akurat mi na tym nie zależy, można zrobić przekierowanie na aktywny numer.
    było żółto i czerwono
    był też FUJI, ale wykończyła go czerwona zaraza
    fotografie Stankiewicz Tomasz

Domyślnie

Hmmm ale przy przekierowaniu 2 numery muszą być w jednej sieci?
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    Hmmm ale przy przekierowaniu 2 numery muszą być w jednej sieci?
    Prawdopodobnie tak. Przynajmniej tak jest w Erze, nie można kierować "ruchu" do innych sieci.
    Czas apokalipsy ...

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów