Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

Chłopaki aż tak źle to było oświetlone? Pamiętam rok temu było naprawdę OK, i spokojnie śmigało się na ISO 400 w D70s a to demon czułości też nie jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    Ach te dedwieście... Dlatego jako zapasowe body kupiłem sobie D3x, ale leży gdzieś w torbie, bo włożyłem płaską bateryjkę od latarki i się wylała... Ni mam czasu umyć...
    Skibek, nie jak jem. Zadławie sie kiedyś

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dyziek Zobacz posta
    Chłopaki aż tak źle to było oświetlone? Pamiętam rok temu było naprawdę OK, i spokojnie śmigało się na ISO 400 w D70s a to demon czułości też nie jest

oświetleniowo było to samo jak rok temu - szkoda że nie byłeś

pozdrawiam
    Arkadiusz Pytlas vel golden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez golden Zobacz posta
    ... ja też nie jestem ale chyba nie obraziłeś się za moje zdanie .....

sorry nie chciałem Cię urazić

pozdrawiam
    Wręcz na odwrót że tak powiem
    Każdy ma prawo do swojego zdania-ile ludzi tyle zdań, gustów i tyle samo "podoba się-nie podoba się" itp. itd
    Do niedawna sam nie pokazałbym takiego zdjęcia (szum raził mnie zawsze strasznie) ostatnio zmieniłem jednak zdanie i wiem że gładź jak dupa niemowlaka to nie wszystko
    Cytat Zamieszczone przez Skibek Zobacz posta
    Bo samouczka nie doinstalowałeś
    A to już jest???
    Jak jak ściągałem tfuuu-znaczy się kupowałem to był tylko ale w wersji hebrajskiej i morsa

Domyślnie

ja mam w d70 mniejsze szumy na iso 800.. moim zdaniem nr1 bylo niedoswietlone i wyciagniete i wyostrzone..

Domyślnie

oświetleniowo było to samo jak rok temu - szkoda że nie byłeś

pozdrawiam
    Oglądałem w Tv, gala troszkę poziomem słabsza niż ostatnia, nie przyjechałem bo kto normalny robi gale w niedziele która trwa do 24

Domyślnie

nie widze nic nienormalnego w tym zeby robić gale do 24tej.. ja mialem o 8mej rano plener slubny i jakos dalem radę..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dyziek Zobacz posta
    Oglądałem w Tv, gala troszkę poziomem słabsza niż ostatnia
    ... eee słabsza chyba nie, może teraz było mniej złamań ale za to więcej krew sie lała .....

pozdrawiam
    Arkadiusz Pytlas vel golden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seamoon Zobacz posta
    ja mam w d70 mniejsze szumy na iso 800.. moim zdaniem nr1 bylo niedoswietlone i wyciagniete i wyostrzone..
    Właśnie sprawdziłem-ojjjjjj było.
    Podciągnąłem jakieś +2,75

bo kto normalny robi gale w niedziele która trwa do 24
    Jak to powiedział jeden z organizatorów "jak na zachodzie"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seamoon Zobacz posta
    nie widze nic nienormalnego w tym zeby robić gale do 24tej.. ja mialem o 8mej rano plener slubny i jakos dalem radę..
    A ja do 4tej obrabiałem zdjęcia, żeby do 5tej wrzucić je na FTPa, a na 8mą do pracy
    Fakt, lepiej by było w sobotę, ale cóż... W sobotę to się pije, a nie każdy na VR'a

Cytat Zamieszczone przez cezarycezary Zobacz posta
    Jak to powiedział jeden z organizatorów "jak na zachodzie"
    Chyba jak "po zachodzie".

... eee słabsza chyba nie, może teraz było mniej złamań ale za to więcej krew sie lała .....
    Noooo, kolega golden nawet dostał "chlapa" po strzale w Leszka. Na moim laptopku też nalazłem kilka kropel krwawicy, a kompa pod ringem miałem rozłożonego
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów