Chłopaki aż tak źle to było oświetlone? Pamiętam rok temu było naprawdę OK, i spokojnie śmigało się na ISO 400 w D70s a to demon czułości też nie jest![]()
Szukaj
Chłopaki aż tak źle to było oświetlone? Pamiętam rok temu było naprawdę OK, i spokojnie śmigało się na ISO 400 w D70s a to demon czułości też nie jest![]()
Wręcz na odwrót że tak powiem
Każdy ma prawo do swojego zdania-ile ludzi tyle zdań, gustów i tyle samo "podoba się-nie podoba się" itp. itd
Do niedawna sam nie pokazałbym takiego zdjęcia (szum raził mnie zawsze strasznie) ostatnio zmieniłem jednak zdanie i wiem że gładź jak dupa niemowlaka to nie wszystko
A to już jest???
Jak jak ściągałem tfuuu-znaczy się kupowałem to był tylko ale w wersji hebrajskiej i morsa![]()
ja mam w d70 mniejsze szumy na iso 800.. moim zdaniem nr1 bylo niedoswietlone i wyciagniete i wyostrzone..
nie widze nic nienormalnego w tym zeby robić gale do 24tej.. ja mialem o 8mej rano plener slubny i jakos dalem radę..
A ja do 4tej obrabiałem zdjęcia, żeby do 5tej wrzucić je na FTPa, a na 8mą do pracy
Fakt, lepiej by było w sobotę, ale cóż... W sobotę to się pije, a nie każdy na VR'a
Chyba jak "po zachodzie".
Noooo, kolega golden nawet dostał "chlapa" po strzale w Leszka. Na moim laptopku też nalazłem kilka kropel krwawicy, a kompa pod ringem miałem rozłożonego![]()
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
Skontaktuj się z nami