Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Reporterka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Pytanie z innej beczki, czy ktos wie, jak zalatwic plakietke/zezwolenie fotoreportera? Mysle, ze sie przyda w kontaktach z wojskiem.
    No teraz to chyba przesadziłeś
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g...o wartych zdjęć.

Domyślnie

Pytanie z innej beczki, czy ktos wie, jak zalatwic plakietke/zezwolenie fotoreportera? Mysle, ze sie przyda w kontaktach z wojskiem.
    Ja wiem
    Złóż podanie o przyjęcie do PAF, albo na etat np. do Gazety Wyborczej. Jak Cię przyjmą to wręczą Ci legitkę prasową. Prościiiizna.
    D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL

Dobre!
    I po co była ta ściema z tym podróżowaniem, zatrudnij się w informacji wojskowej dostaniesz sprzęt w najlepszym gatunku

Talking

Normalne pytanie, duzo ludzi tak robi. Jesli moje pytanie to lamanie prawa, prosze o usuniecie wszystkiego. Jaka sciema z podrozowaniem? Nie bardzo rozumiem. Jesli chcesz zobaczyc poludniowy Afganistan, to bez pomocy wojsca sie tam nie dostaniesz. Czy np.na granice z Pakistanem, z wojskiem bez problemu.Np. moj znajomy latal z policja w akcjach na fabryki w Kolumbii, bez problemu wzieli go ze soba. Wiem juz, jak to zalatwic, pytania nie bylo. Jeszcze jakis uprzejmy obywatel zadzwoni na policje

Domyślnie

Kalmar, nie mow, ze klamie. Bardzo Cie prosze, nie znasz mnie, wiec nie gadaj glupot.

Domyślnie

Kalmar, nie mow, ze klamie. Bardzo Cie prosze, nie znasz mnie, wiec nie gadaj glupot.
    Mojej odpowiedzi nie bierz tak na serio !
    Bo i ja przestałem brać na poważnie Twoje posty. Bóg mi świadkiem, że już redagowałem swoją odpowiedź na Twoje zapytanie odnośnie obiektywów, no ale kiedy wyskoczyłeś wojskiem to szybko skasowałem i napisałem to co napisałem. Kłamcą nie jesteś a za swoje głupoty wielce się wstydzę.
    Pozdrawiam szczerze życząc długiego i ciekawego życia.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów