No teraz to chyba przesadziłeś
Szukaj
No teraz to chyba przesadziłeś
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g...o wartych zdjęć.
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
Normalne pytanie, duzo ludzi tak robi. Jesli moje pytanie to lamanie prawa, prosze o usuniecie wszystkiego. Jaka sciema z podrozowaniem? Nie bardzo rozumiem. Jesli chcesz zobaczyc poludniowy Afganistan, to bez pomocy wojsca sie tam nie dostaniesz. Czy np.na granice z Pakistanem, z wojskiem bez problemu.Np. moj znajomy latal z policja w akcjach na fabryki w Kolumbii, bez problemu wzieli go ze soba. Wiem juz, jak to zalatwic, pytania nie bylo. Jeszcze jakis uprzejmy obywatel zadzwoni na policje![]()
Kalmar, nie mow, ze klamie. Bardzo Cie prosze, nie znasz mnie, wiec nie gadaj glupot.
Mojej odpowiedzi nie bierz tak na serio !
Bo i ja przestałem brać na poważnie Twoje posty. Bóg mi świadkiem, że już redagowałem swoją odpowiedź na Twoje zapytanie odnośnie obiektywów, no ale kiedy wyskoczyłeś wojskiem to szybko skasowałem i napisałem to co napisałem. Kłamcą nie jesteś a za swoje głupoty wielce się wstydzę.
Pozdrawiam szczerze życząc długiego i ciekawego życia.
Skontaktuj się z nami